Recently added
DSpace Repository
DSpace Home
Kvalifikační práce dle fakult
Fakulta technologická
Ústav technologie potravin
Bakalářské práce
Recent submissions
Login
|
cookies
Language: English
čeština
Bakalářské práce: Recent submissions
Previous Page
Now showing items 21-40 of 306
Next Page
Vliv zastoupení banánové a tapiokové mouky na vlastnosti mléčných dezertů
Machalová, Aneta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2022-12-31
)
Mikrobiologická analýza ovocných šťáv v závislosti na technologickém ošetření
Slanicay, Gabriel
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2022-12-31
)
Vliv Furcellaranu na konzistenci roztíratelných tvarohových sýrů
Suchánková, Markéta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2022-12-31
)
Vliv surovin na vlastnosti mechanicky kypřeného pečiva
Černá, Kateřina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2022-12-31
)
Kvalitativní vlastnosti medu
Jurčová, Lucie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2022-12-31
)
Kvalita čokolády různého geografického původu
Morávková, Anna
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2022-12-31
)
Biopotraviny a jejich postavení v potravinovém řetězci
Václavíková, Agáta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2022-12-31
)
Nápoje na bázi mléka fermentované pomocí symbiotické kultury vodního kefíru
Minář, Patrik
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2022-12-31
)
Vliv vybraných parametrů na průběh fermentace modelových systémů pomoci symbiotických kultur
Mikešová, Markéta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2022-12-31
)
Vliv furcellaranu a kappa-karagenanu na konzistenci tavených sýrů s přídavkem draselných solí
Lyčková, Natálie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2022-12-31
)
Vliv laktobacilů na biofilm pozitivní bakterie
Pirochtová, Veronika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2022-12-31
)
Vazba mezi postupem při vedení kvasu a kvalitou pečiva
Ďoubalová, Lucie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Optimalizace výroby sterilovaných tavených sýrů s přídavkem sacharidů
Sklenaříková, Anna
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Stopové prvky v českém medu
Filípková, Eva
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Stanovení minerálních prvků a kofeinu ve výluzích yerba mate
Svoboda, Jakub
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Tvorba databáze nutričních hodnot potravin rostlinného původu s ohledem na jejich změny během úprav a skladování
Kičmer, Martin
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Technologie výroby bezlepkového piva
Petroš, Filip
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Využití mléčných koncentrátů a izolátů v potravinářském průmyslu
Janalíková, Aneta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Označování vybraných komodit potravin
Vachoutová, Kristýna
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Antimikrobní působení vybraných potravinářských přídatných látek na bakterie
Jaššo, Miroslav
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Previous Page
Now showing items 21-40 of 306
Next Page
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
This Collection
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
My Account
Login