Recently added
DSpace Repository
DSpace Home
Kvalifikační práce dle fakult
Fakulta technologická
Ústav technologie potravin
Recent submissions
Login
|
cookies
Language: English
čeština
Ústav technologie potravin: Recent submissions
Now showing items 1-20 of 703
Next Page
Charakteristika rostlin z čeledi růžovité (Rosaceae) a analýza jejich antioxidačních vlastností
Šobáňová, Nikol
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2022-12-31
)
Aplikace diferenciální skenovací kalorimetrie (DSC) v potravinářství
Miklíková, Tereza
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2022-12-31
)
Zařazení regionálních potravina a biopotravin do stravování dětí předškolního a školního věku
Urbanczyková, Ivana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2022-12-31
)
Fermentované mléčné nápoje
Horáková, Karolína
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2022-12-31
)
Analýza minerálních prvků netradičních mouk
Vilišová, Karolína
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2022-12-31
)
Nová nízkokalorická sladidla v potravinách a nápojích
Kunčarová, Lucie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2022-12-31
)
Vliv složení na vybrané vlastnosti čokolády
Hósová, Kristýna
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2022-12-31
)
Nutriční hodnoty medu a jeho využití v potravinářství
Kostková, Vratislava
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2022-12-31
)
Vliv zastoupení banánové a tapiokové mouky na vlastnosti mléčných dezertů
Machalová, Aneta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2022-12-31
)
Mikrobiologická analýza ovocných šťáv v závislosti na technologickém ošetření
Slanicay, Gabriel
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2022-12-31
)
Vliv Furcellaranu na konzistenci roztíratelných tvarohových sýrů
Suchánková, Markéta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2022-12-31
)
Vliv surovin na vlastnosti mechanicky kypřeného pečiva
Černá, Kateřina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2022-12-31
)
Kvalitativní vlastnosti medu
Jurčová, Lucie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2022-12-31
)
Kvalita čokolády různého geografického původu
Morávková, Anna
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2022-12-31
)
Biopotraviny a jejich postavení v potravinovém řetězci
Václavíková, Agáta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2022-12-31
)
Nápoje na bázi mléka fermentované pomocí symbiotické kultury vodního kefíru
Minář, Patrik
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2022-12-31
)
Vliv vybraných parametrů na průběh fermentace modelových systémů pomoci symbiotických kultur
Mikešová, Markéta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2022-12-31
)
Vliv furcellaranu a kappa-karagenanu na konzistenci tavených sýrů s přídavkem draselných solí
Lyčková, Natálie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2022-12-31
)
Vliv laktobacilů na biofilm pozitivní bakterie
Pirochtová, Veronika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2022-12-31
)
Edukace a optimalizace stravovacího režimu u osob pracujících ve směnném provozu
Mityska, Adam
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2022-12-31
)
Now showing items 1-20 of 703
Next Page
Search DSpace
Search DSpace
This Community
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
This Community
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
My Account
Login