Možnosti využití netradičních komponent v technologii mléčných fermentovaných výrobků
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Březina, Pavel
|
|
dc.contributor.author |
Kukačka, Roman
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-14T00:29:12Z |
|
dc.date.available |
2010-07-14T00:29:12Z |
|
dc.date.issued |
2006-05-31 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/1929
|
|
dc.description.abstract |
V práci bude sledována možnost přídavku brokolice v kombinaci s jablečnou šťávou do fermentovaných mléčných výrobků se zaměřením na jogurty. Pozornost bude vedle analytického a mikrobiologického hodnocení věnována rovněž hodnocení senzorickému. Závěry práce budou rovněž vyhodnoceny z ekonomického hlediska. |
cs |
dc.format |
103 s. 18 s. obr. příloh |
cs |
dc.format.extent |
2542467 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Pouze v rámci univerzity |
|
dc.subject |
fermentované mléčné výrobky
|
cs |
dc.subject |
brokolice
|
cs |
dc.subject |
organoleptické vlastnosti
|
cs |
dc.subject |
zeleninovo-ovocná šťáva
|
cs |
dc.subject |
fermented dairy products
|
en |
dc.subject |
broccoli
|
en |
dc.subject |
organoleptic properties
|
en |
dc.subject |
vegetable-fruit juice
|
en |
dc.title |
Možnosti využití netradičních komponent v technologii mléčných fermentovaných výrobků |
cs |
dc.title.alternative |
Possibilities of usage of non-conventional components in technology of milk fermented products |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Totušek, Jiří |
|
dc.date.accepted |
2006-06-12 |
|
dc.description.abstract-translated |
This work investigates possibility to add of broccoli in combination with apple juice into fermented dairy products and it is especially focused on yoghurts. Attention will be paid, besides analytical and microbiological evaluation, to sensoric evaluation as well. Results of this work will be analyzed also from the economical point of view. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství a chemie |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/203
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Ekonomika a hygiena výživy |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Economics and hygiene of nutrition |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and management |
en |
dc.identifier.stag |
2270
|
|
dc.date.assigned |
2005-10-10 |
|
utb.result.grade |
B |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account