Návrh metodiky čerpání a vyúčtování finanční podpory z OP přeshraniční spolupráce pro Technologické inovační centrum s.r.o.

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Návrh metodiky čerpání a vyúčtování finanční podpory z OP přeshraniční spolupráce pro Technologické inovační centrum s.r.o.

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Návrh metodiky čerpání a vyúčtování finanční podpory z OP přeshraniční spolupráce pro Technologické inovační centrum s.r.o.
Autor: Bača, Milan
Vedoucí: Polášková, Lucie
Abstrakt: Tato bakalářská práce se zaměřuje na problematiku, jak čerpat finanční podporu z Operačního programu přeshraniční spolupráce 2007 - 2013 Slovenská republika - Česká republika a také jejího vyúčtování. Práce je rozdělena na dvě části, první část teoretická se zabývá regionální politikou, konkretizuje její cíle, dále definuje fondy Evropské unie a ukazuje jejich dělení, v posledním bodu je blíže přiblížen Operační program přeshraniční spolupráce Slovenská republika - Česká republika. V analytické části jsou informace o Technologickém inovačním centru s.r.o., dále je práce zaměřena na zpracování manuálu, který stručně vystihuje celý proces řízení projektu. Příručka je navrhnuta tak, aby ukázala TIC, čím jako jeden z českých partnerů musí projít v tomto projektovém procesu. V této práci jsem navrhnul, jak zachytit příslušné operace v účetnictví, týkající se této problematiky.
URI: http://hdl.handle.net/10563/16929
Datum: 2011-04-29
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Vyšší odborná škola ekonomická
Studijní obor: Finanční řízení podniku
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 20948


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
bača_2011_bp.pdf 571.5Kb PDF Zobrazit/otevřít
bača_2011_vp.pdf 789.4Kb PDF Zobrazit/otevřít
bača_2011_op.pdf 624.6Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet