Nakládání s odpady v gastronomické praxi

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Nakládání s odpady v gastronomické praxi

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Nakládání s odpady v gastronomické praxi
Autor: Komár, Aleš
Vedoucí: Hoza, Ignác
Abstrakt: Bakalářská práce analyzuje právní úpravy zabývající se problematikou odpadů odpadového hospodářství v provozu společného stravování a uvádí podrobný popis hospodaření menšího restauračního provozu s odpady a to za roky 2010 ? 2011. Uvádí produkci odpadů z potravin a náklady na jejich odstranění v provozech závodního stravování. Ukazuje na způsoby nakládání s gastronomickými odpady v restaurační praxi a navrhuje opatření ke zlepšení systému hospodaření s odpady ze stravovacího provozu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/15142
Datum: 2011-05-30
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 21891


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
komár_2011_bp.pdf 635.7Kb PDF Zobrazit/otevřít
komár_2011_vp.doc 94.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
komár_2011_op.doc 98Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet