Změny jakostních parametrů v průběhu zrání zvěřiny

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Změny jakostních parametrů v průběhu zrání zvěřiny

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Změny jakostních parametrů v průběhu zrání zvěřiny
Autor: Macková, Michaela
Vedoucí: Gál, Robert
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá sledováním postmortálních změn u volně žijící zvěře, jejíž maso je označováno jako zvěřina. Práce je zaměřena na spárkatou zvěř. Jejím cílem je sledování a vyhodnocení průběhu posmrtných změn za pomoci měření hodnoty pH
URI: http://hdl.handle.net/10563/13915
Datum: 2010-05-25
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 14945


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
macková_2010_bp.pdf 1.214Mb PDF Zobrazit/otevřít
macková_2010_vp.doc 37.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
macková_2010_op.doc 41Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet