Vliv skladování a tepelného zpracování na kvalitu brambor.

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vliv skladování a tepelného zpracování na kvalitu brambor.

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vliv skladování a tepelného zpracování na kvalitu brambor.
Autor: Hodonská, Andrea
Vedoucí: Černá, Monika
Abstrakt: Diplomová práce je zaměřena na sledování vlivu skladování a tepelného zpracování na kvalitu brambor. První část je věnována stručnému souhrnu chemických vlastností brambor, popisu vybraných bramborových odrůd, vlastnostem škrobu a sacharidů obsažených v bramborových hlízách. Praktická část je věnována vlastní analýze stanovení obsahu vlhkosti, popele, obsahu škrobu a dále pak stravitelnosti N-látek in vitro v hlízách brambor, které byly skladovány po dobu 20 týdnů. Pro dokreslení charakteru jednotlivých odrůd bylo provedeno senzorické hodnocení brambor na počátku a na konci skladovacího období.
URI: http://hdl.handle.net/10563/13749
Datum: 2010-05-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 14562


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
hodonská_2010_dp.pdf 1.286Mb PDF Zobrazit/otevřít
hodonská_2010_vp.doc 39.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
hodonská_2010_op.doc 33Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet