Zpracování experimentální náplně testů pro senzorickou analýzu potravin

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Zpracování experimentální náplně testů pro senzorickou analýzu potravin

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Zpracování experimentální náplně testů pro senzorickou analýzu potravin
Autor: Koktavá, Magdaléna
Vedoucí: Družbíková, Helena
Abstrakt: Diplomová práce je zaměřena na zpracování experimentální náplně testů pro senzorickou analýzu potravin. V teoretické části je pojednáno o definici senzorické analýzy a jejím vý-znamu. V další části se práce zabývá anatomií smyslových orgánů důležitých pro senzoric-kou analýzu a posledním bodem jsou posuzovatelé a jejich výcvik, ve které jsou podrobně-ji rozebrány typy posuzovatelů a zkoušky používané k jejich výcviku. Praktická část obsa-huje navrhované zkoušky pro testaci chuťového smyslu, čichového smyslu a zkoušky pro testaci zraku, které mohou být využity v laboratorních cvičeních jak v bakalářském, tak i magisterském studijním programu
URI: http://hdl.handle.net/10563/12516
Datum: 2010-05-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 15127


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
koktavá_2010_dp.pdf 936.7Kb PDF Zobrazit/otevřít
koktavá_2010_op.doc 39Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet