Nové trendy ve výrobě kynutého pečiva a chleba

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Nové trendy ve výrobě kynutého pečiva a chleba

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Nové trendy ve výrobě kynutého pečiva a chleba
Autor: Adam, Richard
Vedoucí: Burešová, Iva
Abstrakt: Práce se věnuje trendům ve výrobě kynutého pečiva a chleba. V úvodu práce jsou popsány suroviny, které jsou potřeba k výrobě pečiva. Dále jsou v práci uvedeny technologické postupy při výrobě pšeničného a žitného pečiva jako je zrání, hnětení nebo pečení. Nakonec jsou zmíněny nové trendy a poznatky při výrobě pečiva.
URI: http://hdl.handle.net/10563/11756
Datum: 2010-05-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 16970


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
adam_2010_bp.pdf 1.854Mb PDF Zobrazit/otevřít
adam_2010_vp.doc 46Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
adam_2010_op.doc 44Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet