Změny obsahu vybraných látek v bramborové hlíze během skladovaní.

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Změny obsahu vybraných látek v bramborové hlíze během skladovaní.

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Změny obsahu vybraných látek v bramborové hlíze během skladovaní.
Autor: Nováková, Radmila
Vedoucí: Černá, Monika
Abstrakt: Diplomová práce se zabývá změnou vybraných látek v bramborové hlíze během skladování. Teoretická část je věnována stručnému souhrnu anatomických a chemických vlastností brambor. Dále popisuji faktory ovlivňující obsah sledovaných látek. Pro chemické analýzy byly použity vzorky šesti odrůd a dvou varných typů (AB, A a B), které patřily do tří skupin podle délky vegetační doby (velmi rané, rané a polorané). Cílem bylo sledování vlivu: skladování, varného typu, délky vegetace a kulinářské úpravy na obsah N-látek, aminokyselin a celkového fosforu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/10702
Datum: 2009-05-27
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 12424


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
nováková_2009_dp.pdfZablokované 1.142Mb PDF
nováková_2009_vp.doc 47.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
nováková_2009_op.doc 45.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet