Vliv přídatných látek na senzorickou jakost pekárenských výrobků.

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vliv přídatných látek na senzorickou jakost pekárenských výrobků.

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vliv přídatných látek na senzorickou jakost pekárenských výrobků.
Autor: Turečková, Romana
Vedoucí: Hrabě, Jan
Abstrakt: Tato práce je zaměřena na vlastnosti přídatných látek, které jsou vhodné přidávat do pekárenských výrobků. Dále na vlastnostech pšeničné mouky a na jejím chemickém složení, zejména na vlastnostech pšeničné bílkoviny. Práce je zaměřena také na retrogradaci škrobu a způsobu prodlužování trvanlivosti pekárenských výrobků.
URI: http://hdl.handle.net/10563/10298
Datum: 2009-08-13
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 7764


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
turečková_2009_bp.pdfZablokované 1.544Mb PDF
turečková_2009_vp.doc 50Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
turečková_2009_op.doc 39.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet