Pěstitelské pálenice a výroba destilátů v ČR

DSpace Repository

Language: English čeština 

Pěstitelské pálenice a výroba destilátů v ČR

Show simple item record

dc.contributor.advisor Rop, Otakar
dc.contributor.author Řiháková, Adéla
dc.date.accessioned 2010-07-17T22:01:46Z
dc.date.available 2010-07-17T22:01:46Z
dc.date.issued 2009-05-27
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/9592
dc.description.abstract Tato bakalářská práce se zabývá aspekty výroby destilátů v pěstitelských pálenicích. Jsou zde podrobně popsány základní ovocné suroviny a jejich zpracování pro výrobu kvasu a destilátů, podrobně je rozebrána i problematika biochemie etanolového kvašení. Zmíněny jsou i základní legislativní pojmy v oblasti alkoholu. cs
dc.format 81 cs
dc.format.extent 2908140 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Pouze v rámci univerzity
dc.subject Klíčová slova: pěstitelská pálenice cs
dc.subject destilát cs
dc.subject alkohol cs
dc.subject ovoce cs
dc.subject etanolové kvašení cs
dc.subject destilační zařízení cs
dc.subject destilace cs
dc.subject kvas cs
dc.subject kvašení cs
dc.subject kvasinky cs
dc.subject Keywords: cultivation distillery en
dc.subject spirit en
dc.subject alcohol en
dc.subject fruit en
dc.subject ethanol fermentation en
dc.subject distillation equipment en
dc.subject distillation en
dc.subject ferment en
dc.subject fermentation en
dc.subject yeast en
dc.title Pěstitelské pálenice a výroba destilátů v ČR cs
dc.title.alternative Distilleries and production of spirits in the Czech republic en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Valášek, Pavel
dc.date.accepted 2009-06-12
dc.description.abstract-translated This bachelor thesis deals with aspects of the production of spirits in the production cultivation distillery. There are described in detail the basic fruit and raw material proces-sing for the production of leaven and distillates, reader in detail is the issue of Biochemist-ry ethanol fermentation. Mentioned are the basic legal concepts in the field of alcohol. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 12510
dc.date.assigned 2009-02-18
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
řiháková_2009_bp.pdfBlocked 2.773Mb PDF View/Open
řiháková_2009_vp.doc 31.5Kb Microsoft Word View/Open
řiháková_2009_op.doc 40.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account