Stanovení kyseliny ginkgolové metodou HPLC

DSpace Repository

Language: English čeština 

Stanovení kyseliny ginkgolové metodou HPLC

Show simple item record

dc.contributor.advisor Kramářová, Daniela
dc.contributor.author Blažková, Adéla
dc.date.accessioned 2010-07-17T18:20:45Z
dc.date.available 2010-07-17T18:20:45Z
dc.date.issued 2009-05-28
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/9132
dc.description.abstract Cílem práce bylo stanovení kyseliny ginkgolové v doplňcích stravy, k jejichž stanovení byla použita chromatografická metoda HPLC-UV/VIS. Byly vypracovány vhodné a optimální chromatografické podmínky pro detekci kyseliny ginkgolové v preparátech Ginkgo biloba. cs
dc.format 58 s., 5 s. obr. příloh cs
dc.format.extent 2870863 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Ginkgo biloba cs
dc.subject kyselina ginkgolová cs
dc.subject HPLC cs
dc.subject UV/VIS cs
dc.subject Ginkgo biloba en
dc.subject ginkgolic acid en
dc.subject HPLC en
dc.subject UV/VIS en
dc.title Stanovení kyseliny ginkgolové metodou HPLC cs
dc.title.alternative Determination of ginkgolic acid by method HPLC. en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Růžičková, Jana
dc.date.accepted 2009-06-04
dc.description.abstract-translated The aim of this work was to specify gingcolic acid in nourishment accessories, chromato-graphic method HPLC-UV/VIS was used for determination of ginkgolic acid. Suitable procedure for extraction and installation of optimal chromatographic conditions was developed. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/202 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, hygiene and economics of food production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 12407
dc.date.assigned 2009-02-18
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
blažková_2009_dp.pdf 2.737Mb PDF View/Open
blažková_2009_vp.doc 40Kb Microsoft Word View/Open
blažková_2009_op.doc 53.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account