Moderní vybavení gastronomického provozu

DSpace Repository

Language: English čeština 

Moderní vybavení gastronomického provozu

Show full item record

No preview available
Title: Moderní vybavení gastronomického provozu
Author: Macourková, Lenka
Advisor: Krejčí, Petr
Abstract: Teoretická část bakalářské práce popisuje studii podnikatelského záměru a investičního rozhodnutí o zbudování Vinárny Nitra. Stručně charakterizuje konkurenci v bezprostřední blízkosti. Zabývá se realizací studie dle 183/2006 Sb. Zákona ze dne 14. března 2006 O územním plánování a stavebním řádu a platných vyhlášek a norem. Praktická část bakalářské práce popisuje moderní vybavení gastronomického zařízení za-měřené hlavně na kuchyňskou část provozovny. Dále uvádí nabídku poskytovaných služeb v provozovně.
URI: http://hdl.handle.net/10563/9118
Date: 2009-05-28
Availability: Pouze v rámci univerzity
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: B 12990


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
macourková_2009_bp.pdfBlocked 14.43Mb PDF
macourková_2009_vp.doc 46.5Kb Microsoft Word View/Open
macourková_2009_op.doc 111.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account