Recently added
DSpace Repository
DSpace Home
Kvalifikační práce dle fakult
Fakulta technologická
Ústav biochemie a analýzy potravin
Recent submissions
Login
|
cookies
Language: English
čeština
Ústav biochemie a analýzy potravin: Recent submissions
Previous Page
Now showing items 101-120 of 329
Next Page
Srovnání senzorických a chemických vlastností cizokrajných a domácích medů
Sekyrová, Jarmila
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-20
)
Význam zoosterolů ve výživě člověka
Píšťková, Kateřina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-30
)
Požadavky na kvalitu potravinářsky využívaných luštěnin.
Kubelová, Jana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-08-19
)
Změna proteinového profilu přírodních sýrů eidamského typu v průběhu zrání za různých teplotních podmínek
Michálková, Renata
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-20
)
Stanovení obsahu aminokyselin ve vybraných druzích rýže
Pavlátová, Viktorie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-20
)
Vliv přídavku kyseliny adipové jako náhrady tavicích solí na vybrané texturní parametry tavených sýrů.
Mančík, Pavel
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-08-19
)
Netradiční druhy cereálií, kamut a grünkern
Frýželková, Iva
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-08-19
)
Izolace a identifikace bakterií mléčného kvašení z měkkých zrajících sýrů
Svobodová, Kateřina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-19
)
Srovnání výživové a technologické hodnoty odrůd Lonicera caerulea
Ulrichová, Michaela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-20
)
Výživa při onemocnění diabetes mellitus u dětí
Dvořáková, Vendula
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-30
)
Potraviny pro zvláštní výživu a jejich využití v rámci jednotlivých diet
Šimková, Veronika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-20
)
Vyhodnocení vlivu mikrostruktury endospermu na technologickou kvalitu pšeničného zrna
Najbrtová, Michaela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-20
)
Nutriční charakteristika rostliny pohanky seté
Kmentová, Kristýna
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-20
)
Včelí produkty
Daďová, Zuzana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-20
)
Využití mořských ryb a plodů v gastronomii
Kýrová, Tereza
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-30
)
Dieteticko-nutriční hodnocení masných výrobků s přídavkem probiotických a klasických startovacích kultur.
Dědek, Stanislav
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-20
)
Stanovení volných mastných kyselin v jogurtech v závislosti na skladování
Knotek, Jan
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-20
)
Výživa při poruchách metabolismu aminokyselin
Dobiášová, Jana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-08-19
)
Diacetyl jako parametr jakosti červeného vína, změny jeho obsahu při rozdílné technologii výroby vína
Juřík, Tomáš
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-08-19
)
Změna mikroflóry pařených sýrů v průběhu výroby a skladování
Martinková, Iva
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-20
)
Previous Page
Now showing items 101-120 of 329
Next Page
Search DSpace
Search DSpace
This Community
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
This Community
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
My Account
Login