Nutriční hodnoty vybraných druhů obilovin v závislosti na jejich technologickém zpracování

DSpace Repository

Language: English čeština 

Nutriční hodnoty vybraných druhů obilovin v závislosti na jejich technologickém zpracování

Show simple item record

dc.contributor.advisor Kráčmar, Stanislav
dc.contributor.author Dula, Tomáš
dc.date.accessioned 2010-07-17T05:25:08Z
dc.date.available 2010-07-17T05:25:08Z
dc.date.issued 2008-06-02
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/7739
dc.description.abstract Tato bakalářská práce se zabývá hospodářským významem obilovin a jejich postavením ve výživě člověka. Je kladen důraz hlavně na složení a vlastnosti obilí u vybraných druhů obilovin, zvláště u pšenice, ječmene a žita. Důležitou součástí této práce je charakteristika technologických procesů a jejich vliv na nutriční hodnoty obilovin. cs
dc.format 43 s cs
dc.format.extent 1143017 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject obiloviny cs
dc.subject obilka cs
dc.subject nutriční hodnoty cs
dc.subject ukazatelé jakosti cs
dc.subject antinutriční látky cs
dc.subject škrob cs
dc.subject lepek cs
dc.subject cereals en
dc.subject caryopsis en
dc.subject nutrition values en
dc.subject quality parameter en
dc.subject antinutrition substances en
dc.subject amyloid en
dc.subject gluten en
dc.title Nutriční hodnoty vybraných druhů obilovin v závislosti na jejich technologickém zpracování cs
dc.title.alternative Changes of nutritional value of cereals in different technological process en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Pečivová, Pavlína
dc.date.accepted 2008-06-16
dc.description.abstract-translated This bachelor's work deals with economic importance of cereals and its role in human nutrition. It is based on its structure and features of the selected kinds of cereals, especially of wheat, rye and barley. Very important part of this work is also charakteristic of the technology processes and its influence on the nutrition values of the cereals. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 7682
dc.date.assigned 2007-11-22
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
dula_2008_bp.pdf 1.090Mb PDF View/Open
dula_2008_vp.doc 46Kb Microsoft Word View/Open
dula_2008_op.doc 39.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account