Rostlinné bílkoviny

DSpace Repository

Language: English čeština 

Rostlinné bílkoviny

Show simple item record

dc.contributor.advisor Rop, Otakar
dc.contributor.author Skýpalová, Jana
dc.date.accessioned 2010-07-17T04:11:34Z
dc.date.available 2010-07-17T04:11:34Z
dc.date.issued 2008-06-02
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/7563
dc.description.abstract Cílem bakalářské práce bylo popsat rostlinné bílkoviny. V práci jsou kromě základní charakteristiky bílkovin zmíněny zejména významné vlastnosti bílkovin rostlinného původu. Uvedeny jsou nejvýznamnější rostliny, které slouží jako zdroje proteinů. Na konci této práce je také zhodnocena kvalita rostlinných bílkovin a jejich význam pro lidskou výživu. cs
dc.format 52 s cs
dc.format.extent 2090014 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Pouze v rámci univerzity
dc.subject bílkoviny cs
dc.subject aminokyseliny cs
dc.subject obilniny cs
dc.subject luštěniny cs
dc.subject brambory cs
dc.subject proteins en
dc.subject aminoacids en
dc.subject cereals en
dc.subject legumes en
dc.subject potatoes en
dc.title Rostlinné bílkoviny cs
dc.title.alternative Botanical proteins en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Březina, Pavel
dc.date.accepted 2008-06-10
dc.description.abstract-translated The aim of the bachelor essay was to describe botanical proteins. In this essay are mentioned except the basic characteristic of proteins also important properties of botanical origin proteins. Most considerable plants that are used like protein sources are presented here. At the end of this essay is analysed also quality of botanical proteins and their significance for human nutrition. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 7929
dc.date.assigned 2007-11-22
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
skýpalová_2008_bp.pdfBlocked 1.993Mb PDF View/Open
skýpalová_2008_vp.doc 32.5Kb Microsoft Word View/Open
skýpalová_2008_op.doc 35.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account