Přírodní látky s negativním účinkem na lidský organismus.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Přírodní látky s negativním účinkem na lidský organismus.

Show full item record

No preview available
Title: Přírodní látky s negativním účinkem na lidský organismus.
Author: Křížová, Táňa
Advisor: Kráčmar, Stanislav
Abstract: Práce se zabývá přírodními látkami s negativním účinkem na lidský organismus. Byl sledován význam rostlinných potravin ve výživě člověka se zaměřením na obiloviny, luštěniny, okopaniny, zeleninu, ovoce, rostlinné tuky a oleje, ořechy, mák, semena, koření, houby a řasy dodávající tělu důležité látky a zajišťující zdraví člověka. Dále byly studovány škodlivé látky v rostlinných potravinách, které jsou ve srovnání s živočišným původem daleko častější. Součástí této práce je také kapitola věnovaná metabolismu škodlivých látek.
URI: http://hdl.handle.net/10563/7105
Date: 2008-08-06
Availability: Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 06.08.2013
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: C 5387


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
křížová_2008_bp.pdfBlocked 509.5Kb PDF
křížová_2008_vp.doc 24.5Kb Microsoft Word View/Open
křížová_2008_op.doc 32.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account