Jakostní změny mléčného tuku v sušeném plnotučném mléce

DSpace Repository

Language: English čeština 

Jakostní změny mléčného tuku v sušeném plnotučném mléce

Show full item record

No preview available
Title: Jakostní změny mléčného tuku v sušeném plnotučném mléce
Author: Ševčíková, Zuzana
Advisor: Hrabě, Jan
Abstract: Cílem práce bylo zjistit rozsah lipolýzy mléčného tuku vlivem oxidačních procesů v průběhu skladování. V průběhu skladování došlo k výrazným změnám u peroxidového čísla, což bylo zapříčiněno vznikem oxidačních produktů. U ostatních charakteristik byl zaznamenán pouze mírný vzestup obsahu hydroperoxidů a thiobarbiturového čísla.
URI: http://hdl.handle.net/10563/6896
Date: 2008-05-16
Availability: Pouze v rámci univerzity
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: B 8072


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
ševčíková_2008_dp.pdfBlocked 694.7Kb PDF
ševčíková_2008_vp.doc 52Kb Microsoft Word View/Open
ševčíková_2008_op.doc 42.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account