Vliv způsobu výkrmu na složení králičího masa
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
|
Název:
|
Vliv způsobu výkrmu na složení králičího masa |
| Autor: |
Vintr, Tomáš
|
| Vedoucí: |
Gál, Robert
|
|
Abstrakt:
|
Diplomová práce se zabývá hodnocením vlivu dvou způsobů chovu - intenzivního a extenzivního - na vybrané parametry složení králičího masa. Cílem práce bylo porovnat obsah vody, hrubé bílkoviny, tuku a vybraných aminokyselin mezi dvěma desetičlennými skupinami králíka plemene Hyla. Dále byly sledovány hodnoty pH, barvy a tvrdosti masa, jejichž rozdíly byly mezi sledovanými skupinami také porovnány. Hodnoceny byly tři partie JUT králíka - kýta, plec a hřbet |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/57031
|
|
Datum:
|
2025-01-01 |
|
Dostupnost:
|
Bez omezení |
|
Ústav:
|
Ústav technologie potravin |
|
Studijní obor:
|
- |
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
|
K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.
|
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet