Vliv způsobu výkrmu na složení králičího masa

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vliv způsobu výkrmu na složení králičího masa

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vliv způsobu výkrmu na složení králičího masa
Autor: Vintr, Tomáš
Vedoucí: Gál, Robert
Abstrakt: Diplomová práce se zabývá hodnocením vlivu dvou způsobů chovu - intenzivního a extenzivního - na vybrané parametry složení králičího masa. Cílem práce bylo porovnat obsah vody, hrubé bílkoviny, tuku a vybraných aminokyselin mezi dvěma desetičlennými skupinami králíka plemene Hyla. Dále byly sledovány hodnoty pH, barvy a tvrdosti masa, jejichž rozdíly byly mezi sledovanými skupinami také porovnány. Hodnoceny byly tři partie JUT králíka - kýta, plec a hřbet
URI: http://hdl.handle.net/10563/57031
Datum: 2025-01-01
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: -


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet