[NEOBHÁJENO] Využití metod projektového řízení při organizaci dobročinné akce na podporu pacientů Psychiatrické nemocnice v Kroměříži (PNKM)

DSpace Repository

Language: English čeština 

[NEOBHÁJENO] Využití metod projektového řízení při organizaci dobročinné akce na podporu pacientů Psychiatrické nemocnice v Kroměříži (PNKM)

Show full item record

No preview available
Title: [NEOBHÁJENO] Využití metod projektového řízení při organizaci dobročinné akce na podporu pacientů Psychiatrické nemocnice v Kroměříži (PNKM)
Author: Dudomai, Zdeňka
Advisor: Tomancová, Lucie
Abstract: Diplomová práce se zabývá organizací dobročinného projektu v psychiatrické nemocnici v Kroměříži. Hlavním cílem práce je využití metod projektového managementu, které jsou aplikovatelné při plánování a organizaci tohoto projektu. Práce se skládá z teoretické a praktické části. Cílem teoretické části je vypracování literární rešerše zaměřené především na oblast projektového managementu, ze které se následně vychází v praktické části práce. Cílem praktické části je analýza současného stavu konání dobročinných akcí v psychiatrické nemocnici v Kroměříži a následně vytvoření projektu, který úzce navazuje na získané informace z teoretické části. Projekt je dále podroben časové, nákladové a rizikové analýze.
URI: http://hdl.handle.net/10563/54581
Date: 2023-02-10
Availability: Bez omezení
Department: Ústav managementu a marketingu
Discipline: Marketing management


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
dudomai_2023_dp.pdf 6.666Mb PDF View/Open None
dudomai_2023_op.docx 50.90Kb Unknown View/Open None
dudomai_2023_vp.docx 48.65Kb Unknown View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account