Potravinová bezpečnost a bezpečnostní situace České republiky v průběhu epidemie
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Lukášková, Eva
|
|
dc.contributor.author |
Heryán, Tomáš
|
|
dc.date.accessioned |
2021-07-26T10:58:23Z |
|
dc.date.available |
2021-07-26T10:58:23Z |
|
dc.date.issued |
2020-12-01 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/49701
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce se zabývá vývojem bezpečnostní situace a potravinové bezpečnosti během epidemie. Teoretická část popisuje bezpečnost a bezpečnostní systém České republiky a jeho jednotlivé části a funkce. Uvedena je také bezpečnostní situace a průběh epidemie COVID-19 v České republice. Dále je zde popsána potravinová bezpečnost a její části a organizace, které zajišťují její fungovaní v České republice na státní i mezinárodní úrovni. V praktické části je analýza potravinové bezpečnosti v průběhu epidemie, následně je vyhodnocena a jsou navrhnuta možná opatření pro zlepšení. |
|
dc.format |
62 |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Epidemie
|
cs |
dc.subject |
bezpečnost
|
cs |
dc.subject |
potravinová bezpečnost
|
cs |
dc.subject |
potraviny
|
cs |
dc.subject |
Globální index potravinové bezpečnosti
|
cs |
dc.subject |
opatření
|
cs |
dc.subject |
Epidemics
|
en |
dc.subject |
security
|
en |
dc.subject |
food security
|
en |
dc.subject |
food
|
en |
dc.subject |
Global Food Security Index
|
en |
dc.subject |
measures
|
en |
dc.title |
Potravinová bezpečnost a bezpečnostní situace České republiky v průběhu epidemie |
|
dc.title.alternative |
Food Security and the Security Situation in the Czech Republic During the Epidemic |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Lošek, Václav |
|
dc.date.accepted |
2021-06-09 |
|
dc.description.abstract-translated |
The bachelor thesis deals with the development of security situations and food security during the epidemic.The theoretical part describes the security and safety system of the Czech Republic, its individual parts and functions. The course of the COVID-19 epidemic in the Czech Republic is also presented. It also describes food security and its parts and organizations that ensure its operation in the Czech Republic at the national and international level. The practical part is an analysis of food safety during the epidemic, then evaluates and suggests possible measures for improvement. |
|
dc.description.department |
Ústav ochrany obyvatelstva |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Ochrana obyvatelstva |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Protection of Population |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Ochrana obyvatelstva |
cs |
dc.identifier.stag |
57256
|
|
utb.result.grade |
C |
|
dc.date.submitted |
2021-05-13 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account