Potravinová bezpečnost a bezpečnostní situace České republiky v průběhu epidemie

DSpace Repository

Language: English čeština 

Potravinová bezpečnost a bezpečnostní situace České republiky v průběhu epidemie

Show simple item record

dc.contributor.advisor Lukášková, Eva
dc.contributor.author Heryán, Tomáš
dc.date.accessioned 2021-07-26T10:58:23Z
dc.date.available 2021-07-26T10:58:23Z
dc.date.issued 2020-12-01
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/49701
dc.description.abstract Bakalářská práce se zabývá vývojem bezpečnostní situace a potravinové bezpečnosti během epidemie. Teoretická část popisuje bezpečnost a bezpečnostní systém České republiky a jeho jednotlivé části a funkce. Uvedena je také bezpečnostní situace a průběh epidemie COVID-19 v České republice. Dále je zde popsána potravinová bezpečnost a její části a organizace, které zajišťují její fungovaní v České republice na státní i mezinárodní úrovni. V praktické části je analýza potravinové bezpečnosti v průběhu epidemie, následně je vyhodnocena a jsou navrhnuta možná opatření pro zlepšení.
dc.format 62
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Epidemie cs
dc.subject bezpečnost cs
dc.subject potravinová bezpečnost cs
dc.subject potraviny cs
dc.subject Globální index potravinové bezpečnosti cs
dc.subject opatření cs
dc.subject Epidemics en
dc.subject security en
dc.subject food security en
dc.subject food en
dc.subject Global Food Security Index en
dc.subject measures en
dc.title Potravinová bezpečnost a bezpečnostní situace České republiky v průběhu epidemie
dc.title.alternative Food Security and the Security Situation in the Czech Republic During the Epidemic
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Lošek, Václav
dc.date.accepted 2021-06-09
dc.description.abstract-translated The bachelor thesis deals with the development of security situations and food security during the epidemic.The theoretical part describes the security and safety system of the Czech Republic, its individual parts and functions. The course of the COVID-19 epidemic in the Czech Republic is also presented. It also describes food security and its parts and organizations that ensure its operation in the Czech Republic at the national and international level. The practical part is an analysis of food safety during the epidemic, then evaluates and suggests possible measures for improvement.
dc.description.department Ústav ochrany obyvatelstva
dc.thesis.degree-discipline Ochrana obyvatelstva cs
dc.thesis.degree-discipline Protection of Population en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Ochrana obyvatelstva cs
dc.identifier.stag 57256
utb.result.grade C
dc.date.submitted 2021-05-13


Files in this item

Files Size Format View Description
heryán_2021_dp.pdf 2.414Mb PDF View/Open None
heryán_2021_op.pdf 170.0Kb PDF View/Open None
heryán_2021_vp.pdf 68.01Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account