Optimalizace nutričního plnění a ekonomické hodnocení výživy civilního obyvatelstva v krizových stavech

DSpace Repository

Language: English čeština 

Optimalizace nutričního plnění a ekonomické hodnocení výživy civilního obyvatelstva v krizových stavech

Show full item record

No preview available
Title: Optimalizace nutričního plnění a ekonomické hodnocení výživy civilního obyvatelstva v krizových stavech
Author: Rucká, Adéla
Advisor: Velichová, Helena
Abstract: Zajištění výživy civilního obyvatelstva a Integrovaného záchranného systému v krizových stavech je předmětem diplomové práce. Obsahuje sestavené návrhy týdenních jídelních lístků pro vybrané skupiny obyvatel ve dvou variantách dle předem definovaných podmínek krizové situace vycházející z předem získaných dat z průzkumu nabízeného sortimentu tržní sítě v České republice. Uvádí také energetické, nutriční a ekonomické vyhodnocení navržených jídelních lístků ve všech variantách.
URI: http://hdl.handle.net/10563/47396
Date: 2020-02-17
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Technologie potravin
Grade for thesis and defense: B 49827


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
rucká_2020_dp.pdf 1.521Mb PDF View/Open None
rucká_2020_op.pdf 727.3Kb PDF View/Open None
rucká_2020_vp.pdf 240.9Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account