Aktivní a inteligentní obalové materiály pro potraviny

DSpace Repository

Language: English čeština 

Aktivní a inteligentní obalové materiály pro potraviny

Show simple item record

dc.contributor.advisor Lapčíková, Barbora
dc.contributor.author Jedruchová, Denisa
dc.date.accessioned 2021-07-26T07:17:59Z
dc.date.available 2021-07-26T07:17:59Z
dc.date.issued 2020-12-31
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/47315
dc.description.abstract Práce zabývající tradičními obaly používanými v potravinářství a vývojem nových trendů např. na bázi nanokompozitů, obalů s antimikrobiálními účinky apod. Součástí práce jsou i spotřebitelské a legislativní požadavky.
dc.format 53 s (78 973 znaků vč.mezer)
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject obalový materiál pro potraviny cs
dc.subject inteligentní obaly cs
dc.subject antimikrobiální obaly cs
dc.subject legislativní požadavky pro materiály ve styku s potravinami cs
dc.subject packaging material for food en
dc.subject smart packaging en
dc.subject antimicrobial packaging en
dc.subject and legislative requirements for materials in contact with food en
dc.title Aktivní a inteligentní obalové materiály pro potraviny
dc.title.alternative Active and Inteligent Packaging Materials for Food
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Lapčík, Lubomír
dc.date.accepted 2021-06-15
dc.description.abstract-translated Work dealing with traditional packaging used in the food industry and the development of new trends, eg on the basis of nanocomposites, packaging with antimicrobial effects, etc. The work also includes consumer and legislative requirements.
dc.description.department Ústav technologie potravin
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and Food Technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.identifier.stag 59620
utb.result.grade C
dc.date.submitted 2021-05-19


Files in this item

Files Size Format View Description
jedruchová_2021_dp.pdf 1.257Mb PDF View/Open None
jedruchová_2021_op.pdf 853.6Kb PDF View/Open None
jedruchová_2021_vp.pdf 837.7Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account