Modelové zajištění potravinové bezpečnosti na municipální úrovni v případě nouzového stavu
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Lukášková, Eva
|
|
dc.contributor.author |
Růžičková, Radka
|
|
dc.date.accessioned |
2021-07-26T07:17:17Z |
|
dc.date.available |
2021-07-26T07:17:17Z |
|
dc.date.issued |
2020-12-01 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/46299
|
|
dc.description.abstract |
Diplomová práce se zabývá problematikou potravinové bezpečnosti na municipální úrovni během nouzového stavu. Cílem práce je přitom analýza a identifikace faktorů, které potravinovou bezpečnost ovlivňují jak na celostátní úrovni, tak se zaměřením na úroveň municipální v podobě města Uherské Hradiště. Teoretická část práce popisuje instituce a předpisy které se potravinovou bezpečností zabývají. Pro větší komplexnost jsou v praktické části práce použity dvě analýzy v podobě analýzy SWOT a analýzy WHAT-IF. Cílem práce je také návrh opatření, které by zjištěná rizika minimalizovala či snížila a na to navazující návrh datového modelu pro podporu nouzového zásobování regulovanými potravinami během vyhlášeného nouzového stavu. |
|
dc.format |
91 s. (143 907 znaků) |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
potravinová bezpečnosti
|
cs |
dc.subject |
nouzový stav
|
cs |
dc.subject |
municipalita
|
cs |
dc.subject |
datový model
|
cs |
dc.subject |
food security
|
en |
dc.subject |
state of emergency
|
en |
dc.subject |
municipality
|
en |
dc.subject |
data model
|
en |
dc.title |
Modelové zajištění potravinové bezpečnosti na municipální úrovni v případě nouzového stavu |
|
dc.title.alternative |
Model Securing of Food Safety in the Case of State Emergency at the Municipal Level |
|
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Tomek, Miroslav |
|
dc.date.accepted |
2021-06-02 |
|
dc.description.abstract-translated |
The diploma thesis deals with the issue of food security at the municipal level during the state of emergency. The aim of the work is the analysis and identification of factors that affect food security both at the national level and with a focus on the municipal level in the form of the city of Uherské Hradiště. The theoretical part describes the institutions and regulations that deal with food safety. For greater complexity two analyzes are used in the practical part of the thesis. It is SWOT analysis and WHAT-IF analysis. The aim of the thesis is also to propose recommendations that would minimize or reduce the identified risks and the subsequent proposal of a data model that would support the emergency supply of regulated food during the state of emergency. |
|
dc.description.department |
Ústav ochrany obyvatelstva |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Ochrana obyvatelstva |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Population Protection |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
|
dc.thesis.degree-program |
Bezpečnost společnosti |
cs |
dc.identifier.stag |
57918
|
|
utb.result.grade |
C |
|
dc.date.submitted |
2021-05-07 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account