Vliv suroviny na kvalitu bezlepkových raw tyčinek
Show full item record
No preview available
Title:
|
Vliv suroviny na kvalitu bezlepkových raw tyčinek |
Author: |
Jiroušková, Magda
|
Advisor: |
Burešová, Iva
|
Abstract:
|
Diplomová práce se zabývá vlivem suroviny na kvalitu bezlepkových raw tyčinek. Jako zkoumaná surovina byla použita sušená slupka kávové třešně, cascara. Receptura na tyčinku byla poskytnuta pražírnou kávy Rebelbean. Pro srovnání byla vyrobena i tyčinka bez cascary a obě byly hodnoceny senzoricky a pomocí texturometru. Z výsledků je patrné, že cascara ovlivnila konzistenci, tuhost, sladkost a tvrdost tyčinky. Na základě těchto výsledků byla výrobci předána zpětná vazba pro budoucí výrobu tyčinek. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/45448
|
Date:
|
2019-02-02 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav technologie potravin |
Discipline:
|
Technologie potravin |
Grade for thesis and defense:
|
B
53098
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account