Zvýšení úrovně služeb ve vybrané restauraci společnosti Compass Group Czech Republic s.r.o.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Zvýšení úrovně služeb ve vybrané restauraci společnosti Compass Group Czech Republic s.r.o.

Show simple item record

dc.contributor.advisor Tučková, Zuzana
dc.contributor.author Dorková, Adriána
dc.date.accessioned 2018-07-04T15:01:00Z
dc.date.available 2018-07-04T15:01:00Z
dc.date.issued 2017-12-15
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/42119
dc.description.abstract Hlavním předmětem mé práce je hloubková analýza současně poskytované kvality služeb ve vybrané restauraci společnosti Compass Group s.r.o. Teoretická část práce je úvodem do problematiky stravovacích služeb v cestovním ruchu, realizaci produktu a kvality. Praktická část je zaměřena nejprve na představení restaurace, její fungování a provoz. Na toto téma navazuje analytická metoda SERVQUAL, která je založená na dotazníkovém šetření ze dvou pohledů a to z pohledu zákazníka a manažerů. Z analyzovaných dat vyplynula možná zlepšení v oblasti zvýšení kvality poskytovaných služeb. Hlavní část projektu tedy tvoří konkrétní kvalitativní a ekonomické návrhy vedoucí k dosažení hlavního cíle. Těmito opatřeními je například zavedení mystery shoppingu, Czech specials nebo přidání nových míst k sezení a venkovní zahrádky. V rámci projektové části došlo také ke změnám v eko-nomické sféře podniku, které jsou promítnuta do výsledku hospodaření spolu s náklady na výše uvedené návrhy. Výsledkem diplomové práce jsou podklady pro realizaci navržených opatření.
dc.format 99
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Služby cs
dc.subject kvalita cs
dc.subject SERVQUAL cs
dc.subject cestovní ruch cs
dc.subject gastronomie cs
dc.subject restaurace cs
dc.subject závodní stravování cs
dc.subject Services en
dc.subject quality en
dc.subject SERVQUAL en
dc.subject tourism en
dc.subject gastronomy en
dc.subject restaurant en
dc.subject cortporate catering en
dc.title Zvýšení úrovně služeb ve vybrané restauraci společnosti Compass Group Czech Republic s.r.o.
dc.title.alternative Increasing Quality of Provided Services in a Corporate Cafeteria of Company Compass Group Czech Republic Ltd
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Kozubíková, Ludmila
dc.date.accepted 2018-05-22
dc.description.abstract-translated The main subject of my thesis is deep analysis of the quality of provided services in a se-lected restaurant of the company Compass Group Ltd. Theoretical part of the thesis is an introduction to the issues of catering services in tourism, product realization and quality. Practical part is focused firstly on introducing the restaurant, its operation and how it works. This is followed by the SERVQUAL analytical method, which is based on a ques-tionnaire survey from two perspectives, from a customer and manager perspective. From analyzed data result suggestions in terms of improving the quality of the provided services. The main part of the project consists of specific qualitative and economic proposals leading to the achievement of the main objective. These measures include introducing mystery shopping, Czech specials, or adding new seating places and outdoor terrace. Within the project part there were also changes in the economic sphere of the enterprise, which are reflected in the result of the management together with the costs of the above mentioned proposals. The results of the diploma thesis are the basis for the implementation of the suggested measures.
dc.description.department Ústav podnikové ekonomiky
dc.thesis.degree-discipline Podniková ekonomik, specializace Ekonomika cestovního ruchu cs
dc.thesis.degree-discipline Business Administration en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics en
dc.thesis.degree-name Ing.
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and Management en
dc.identifier.stag 49855
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2018-04-17


Files in this item

Files Size Format View Description
dorková_2018_dp.pdf 3.854Mb PDF View/Open None
dorková_2018_op.docx 31.19Kb Unknown View/Open None
dorková_2018_vp.docx 38.81Kb Unknown View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account