Vliv přídavku rýžové instantní kaše na texturní vlastnosti rýžového pečiva

DSpace Repository

Language: English čeština 

Vliv přídavku rýžové instantní kaše na texturní vlastnosti rýžového pečiva

Show simple item record

dc.contributor.advisor Burešová, Iva
dc.contributor.author Augustová, Monika
dc.date.accessioned 2018-07-04T15:00:59Z
dc.date.available 2018-07-04T15:00:59Z
dc.date.issued 2018-02-02
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/42091
dc.description.abstract Diplomová práce se zabývá přídavkem instantní rýžové kaše v různých poměrech do bezlepkového rýžového pečiva za účelem zlepšení jeho kvality. Vzorky byly upečeny v elektrické peci a poté analyzovány na texturometru.
dc.format 56 s.
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Rýžová mouka cs
dc.subject bezlepkové pečivo cs
dc.subject lepek cs
dc.subject instantní rýžová kaše cs
dc.subject textura cs
dc.subject Rice flour en
dc.subject gluten-free breads en
dc.subject gluten en
dc.subject instant rice porridge en
dc.subject texture en
dc.title Vliv přídavku rýžové instantní kaše na texturní vlastnosti rýžového pečiva
dc.title.alternative The Effect of Added Rice Instant Flour on Textural Characteristics of Rice Bread
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Hřivna, Luděk
dc.date.accepted 2018-06-01
dc.description.abstract-translated This diploma thesis is focused on the effect the addition of instant rice porridge in differ-ent ratios with rice flour in order to improve rice gluten-free bread quality. Samples were baked in an electric oven and then analyzed on a texture analyzer.
dc.description.department Ústav technologie potravin
dc.thesis.degree-discipline Technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Food Technology en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing.
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 49805
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2018-04-23


Files in this item

Files Size Format View Description
augustová_2018_dp.pdf 3.472Mb PDF View/Open None
augustová_2018_op.pdf 535.8Kb PDF View/Open None
augustová_2018_vp.pdf 516.1Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account