Produkce a spotřeba biopotravin z hlediska přidané hodnoty pro spotřebitele

DSpace Repository

Language: English čeština 

Produkce a spotřeba biopotravin z hlediska přidané hodnoty pro spotřebitele

Show simple item record

dc.contributor.advisor Valášek, Pavel
dc.contributor.author Leopoldová, Nikola
dc.date.accessioned 2017-07-03T09:15:42Z
dc.date.available 2017-07-03T09:15:42Z
dc.date.issued 2017-02-03
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/41186
dc.description.abstract Bakalářská práce se zabývá produkcí a spotřebou biopotravin z hlediska přidané hodnoty pro spotřebitele. V teoretické části bakalářské práce jsou definovány pojmy ekologické zemědělství a biopotraviny. Praktická část je rozdělena na dvě části. První část se zabývá srovnáním biopotravin s konvenčními potravinami z hlediska jejich výživových hodnot a složení. Druhá část obsahuje dotazníkové šetření mezi spotřebiteli.
dc.format 49 s. (66 744)
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject produkce cs
dc.subject spotřeba cs
dc.subject ekologické zemědělství cs
dc.subject biopotravina cs
dc.subject production en
dc.subject consumption en
dc.subject organic farming en
dc.subject organic food en
dc.title Produkce a spotřeba biopotravin z hlediska přidané hodnoty pro spotřebitele
dc.title.alternative Production and Consumption of Organic Food in Terms of Added-Value for Consumer
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Lukášková, Eva
dc.date.accepted 2017-06-05
dc.description.abstract-translated This bachelor´s thesis deals with production and consumption of organic food in terms of added value for consumers. Theoretical part of the bachelor´s thesis defines terms organic farming and organic food. Practical part is divided into two parts. The first part deals with comparison of organic food and conventional food in terms of it´s nutrition facts and com-position. The second part involves questionnaire survey among consumers.
dc.description.department Ústav environmentální bezpečnosti
dc.thesis.degree-discipline Řízení environmentálních rizik cs
dc.thesis.degree-discipline Environmental Risk Management en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Bezpečnost společnosti cs
dc.thesis.degree-program Security of Society en
dc.identifier.stag 47269
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2017-05-15
local.subject biopotraviny cs
local.subject výživová hodnota potravin cs
local.subject biofood en
local.subject nutritive value of foods en


Files in this item

Files Size Format View Description
leopoldová_2017_dp.pdf 1.319Mb PDF View/Open None
leopoldová_2017_op.pdf 45.15Kb PDF View/Open None
leopoldová_2017_vp.pdf 45.24Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account