Možnosti využití minerálních látek ve výživě člověka

DSpace Repository

Language: English čeština 

Možnosti využití minerálních látek ve výživě člověka

Show simple item record

dc.contributor.advisor Černíková, Michaela
dc.contributor.author Havalová, Darina
dc.date.accessioned 2010-07-15T12:56:41Z
dc.date.available 2017-06-04T23:00:34Z
dc.date.issued 2007-06-04
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/4086
dc.description.abstract Předmětem bakalářské práce je téma minerálních látek se zaměřením na význam, zdroje, vstřebávání a analýzu. Výsledkem práce je přehled základních charakteristik minerálních látek (sodík, draslík, chlor, hořčík, vápník, fosfor, síra), informace o jejich významu a poukázání na účinky, jejichž působením v lidském organismu se stávají jeho nezbytnou složkou. cs
dc.format 46 s., 3 s. příloh cs
dc.format.extent 1580136 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 04.06.2017
dc.subject minerální látky cs
dc.subject sodík cs
dc.subject draslík cs
dc.subject chlor cs
dc.subject hořčík cs
dc.subject vápník cs
dc.subject fosfor cs
dc.subject síra cs
dc.subject minerals en
dc.subject sodium en
dc.subject potassium en
dc.subject chlorine en
dc.subject magnesium en
dc.subject calcium en
dc.subject phosphorus en
dc.subject sulfur en
dc.title Možnosti využití minerálních látek ve výživě člověka cs
dc.title.alternative Chances of usage minerals in human nutrition en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Družbíková, Helena
dc.date.accepted 2007-06-20
dc.description.abstract-translated The subjekt of bachelor thesis is motive of minerals with focus on meaning, sources, absorption and analysis. The produce of thesis is summary of basic characteristics of minerals (sodium, potassium, chlorine, magnesium, calcium, phosphorus, sulfur), informations about their meaning and pointing out influences, whose action in human organism they get his necessary component. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.rights.auth IP cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 5272
dc.date.assigned 2007-01-08
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
havalová_2007_bp.pdfBlocked 1.506Mb PDF View/Open
havalová_2007_vp.doc 36Kb Microsoft Word View/Open
havalová_2007_op.doc 42Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account