Veterinární kosmetika

DSpace Repository

Language: English čeština 

Veterinární kosmetika

Show simple item record

dc.contributor.advisor Egner, Pavlína
dc.contributor.author Pantůčková, Šárka
dc.date.accessioned 2017-07-03T09:14:53Z
dc.date.available 2017-07-03T09:14:53Z
dc.date.issued 2017-02-03
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/40764
dc.description.abstract Tato bakalářská práce se zabývá historií i současností používání veterinárních kosmetických přípravků. Dále pak uvádí přehled jednotlivých forem kosmetických přípravků, jejich rozdělení z pohledu humánní i veterinární kosmetiky, včetně základního popisu výroby a příslušných legislativních požadavků.
dc.format 49 s.
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject veterinární kosmetika cs
dc.subject kosmetické suroviny cs
dc.subject výroba cs
dc.subject legislativa cs
dc.subject certifikace cs
dc.subject Veterinary Cosmetics en
dc.subject Cosmetic Raw Materials en
dc.subject Production en
dc.subject Legislation en
dc.subject Certification en
dc.title Veterinární kosmetika
dc.title.alternative Veterinary Cosmetic
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Pavlačková, Jana
dc.date.accepted 2017-06-06
dc.description.abstract-translated This bachelor's work deals with history and presence of veterinary cosmetic agents using. Further it shows an overview of their particular forms, division from the points of view of human and veterinary cosmetics, including basic description of production and corresponding legislative requirements.
dc.description.department Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky
dc.thesis.degree-discipline Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Economics of Fat, Cosmetics and Production Detergent en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 46658
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2017-05-15


Files in this item

Files Size Format View Description
pantůčková_2017_dp.pdf 2.900Mb PDF View/Open None
pantůčková_2017_op.pdf 156.1Kb PDF View/Open None
pantůčková_2017_vp.pdf 624.4Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account