Analýza rizik spojených se zakládáním podniku

DSpace Repository

Language: English čeština 

Analýza rizik spojených se zakládáním podniku

Show simple item record

dc.contributor.advisor Dvořák, Jiří
dc.contributor.author Zaoral, Lukáš
dc.date.accessioned 2016-11-28T12:37:35Z
dc.date.available 2016-11-28T12:37:35Z
dc.date.issued 2016-02-05
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/38772
dc.description.abstract Bakalářská práce, kterou jsem zpracoval na téma "Analýza rizik spojených se zakládáním podniku" analyzuje situaci trhu potravin a vyhodnocuje rizika podniku potravinářského uplatnění. V teoretické části jsou popsány možné právní formy podnikání a podniku, jejich rizika a také strategické analýzy určující pozici podniku na trhu. Praktická část navazuje na teoretické poznatky a rozebírá optimální právní formu založení podniku, podnikatelská rizika, uplatnění strategických analýz a zhodnocení rizikových faktorů.
dc.format 71 s. (88 095 znaků).
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Riziko cs
dc.subject podnik cs
dc.subject podnikatel cs
dc.subject analýza rizik cs
dc.subject SWOT analýza cs
dc.subject PEST analýza cs
dc.subject Risk en
dc.subject enterprise en
dc.subject businessman en
dc.subject risk analysis en
dc.subject SWOT analysis en
dc.subject PEST analysis en
dc.title Analýza rizik spojených se zakládáním podniku
dc.title.alternative Analysis of the Risks Associated with the Establishment of Enterprise
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Konečný, Jiří
dc.date.accepted 2016-06-16
dc.description.abstract-translated The Bachelor´s thesis, which i worked on the topic "Analysis of the risks associated with the establishment of enterprise" analyzes the situation in the food market and assesses the risks of food enterprises. The theoretical part describes possible legal forms of business and enterprises, their risks and strategic analysis of determining position on the market. The practical part follows the theoretical knowledge and discusses the optimal legal forms of company establishment, business risks, applying strategic analysis and assessment of risk factors.
dc.description.department Ústav krizového řízení
dc.thesis.degree-discipline Ovládání rizik cs
dc.thesis.degree-discipline Risk Control en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Procesní inženýrství cs
dc.thesis.degree-program Process engineering en
dc.identifier.stag 43902
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2016-05-13
local.subject založení podniku cs
local.subject analýza rizika cs
local.subject potravinářství cs
local.subject starting a business en
local.subject risk analysis en
local.subject food industry and trade en


Files in this item

Files Size Format View Description
zaoral_2016_dp.pdf 5.353Mb PDF View/Open None
zaoral_2016_op.pdf 250.8Kb PDF View/Open None
zaoral_2016_vp.pdf 289.8Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account