Proces řízení rizik ve vybrané organizaci

DSpace Repository

Language: English čeština 

Proces řízení rizik ve vybrané organizaci

Show simple item record

dc.contributor.advisor Taraba, Pavel
dc.contributor.author Jošková, Veronika
dc.date.accessioned 2016-11-28T12:37:31Z
dc.date.available 2016-11-28T12:37:31Z
dc.date.issued 2016-02-05
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/38734
dc.description.abstract Bakalářská práce řeší proces řízení rizik ve vybrané organizaci, konkrétně v organizaci The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o. zabývající se potravinářskou výrobou. Teoretická část se věnuje problematice rizika a základním pojmům, které souvisí s řízením rizik. Dále je zde popsán proces řízení rizik. V závěru teoretické části je zmíněn potravinářský průmysl a jeho normy. Praktická část zahrnuje představení organizace a následnou identifikaci rizik, která na ni působí. Na základě provedených analýz byly zpracovány návrhy a doporučení ke snížení dopadů zjištěných rizik.
dc.format 59 s.
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject riziko cs
dc.subject proces řízení rizik cs
dc.subject potravinářský průmysl cs
dc.subject BRC cs
dc.subject IFS cs
dc.subject risk en
dc.subject risk management en
dc.subject food industry en
dc.subject BRC en
dc.subject IFS en
dc.title Proces řízení rizik ve vybrané organizaci
dc.title.alternative Risk Management in Selected Organization
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Heinzová, Romana
dc.date.accepted 2016-06-14
dc.description.abstract-translated The bachelor thesis addresses the risk management process in a chosen company, namely The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o. which is a food production company. The theoretical part is devoted to the issue of risks and the basic concepts related to risk management. It also describes the risk management process. The end of the theoretical part touches on the food industry and its standards. The practical part includes a presentation of the company and a subsequent identification of the risks that affect it. Based on the conducted analyzes, proposals were elaborated and recommendations on reducing the impact of identified risks were made.
dc.description.department Ústav krizového řízení
dc.thesis.degree-discipline Ovládání rizik cs
dc.thesis.degree-discipline Risk Control en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Procesní inženýrství cs
dc.thesis.degree-program Process engineering en
dc.identifier.stag 43859
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2016-05-13
local.subject řízení rizik cs
local.subject potravinářská výroba cs
local.subject risk management en
local.subject food production en


Files in this item

Files Size Format View Description
jošková_2016_dp.pdf 15.78Mb PDF View/Open None
jošková_2016_op.pdf 166.8Kb PDF View/Open None
jošková_2016_vp.pdf 115.0Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account