Vliv skladovacích podmínek na stabilitu průtokově pasterovaného piva

DSpace Repository

Language: English čeština 

Vliv skladovacích podmínek na stabilitu průtokově pasterovaného piva

Show simple item record

dc.contributor.advisor Valášek, Pavel
dc.contributor.author Rouchal, Michal
dc.date.accessioned 2010-07-15T05:19:23Z
dc.date.available 2010-07-15T05:19:23Z
dc.date.issued 2007-05-31
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/3864
dc.description.abstract V rámci diplomové práce jsme se zabývali vlivem skladovacích podmínek na stabilitu průtokově pasterovaného piva. Čtyři druhy piv (světlé výčepní, světlý ležák, světlé speciální a tmavý ležák) byly skladovány při různých teplotách. Stabilita zkoumaných vzorků byla během doby jejich skladování sledována pomocí mikrobiologické, instrumentální a senzorické analýzy. cs
dc.format 105 cs
dc.format.extent 3979983 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Pouze v rámci univerzity
dc.subject pivo cs
dc.subject skladovací podmínky cs
dc.subject stabilita piva cs
dc.subject mikrobiologická analýza cs
dc.subject instrumentální analýza cs
dc.subject senzorická analýza cs
dc.subject beer en
dc.subject storage conditions en
dc.subject stability of beer en
dc.subject microbiology analysis en
dc.subject instrumental analysis en
dc.subject sensory analysis en
dc.title Vliv skladovacích podmínek na stabilitu průtokově pasterovaného piva cs
dc.title.alternative Influence of storage conditions on stability of flow pasteurized beer en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Hrabě, Jan
dc.date.accepted 2007-06-11
dc.description.abstract-translated In this diploma thesis we were engaged in influence of storage conditions on stability of flow pasteurized beer. Four types of beer (light pale beer, light lager, light special beer and dark lager) were storaged in different temperatures. The stability of researched beer samples was assesmented by microbiology, instrumental and sensory analysis during its storage. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/202 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, hygiene and economics of food production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 5205
dc.date.assigned 2007-01-08
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
rouchal_2007_dp.pdfBlocked 3.795Mb PDF View/Open
rouchal_2007_vp.doc 48Kb Microsoft Word View/Open
rouchal_2007_op.doc 48.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account