Kartografická vizualizace dostupnosti biopotravin živočišného původu v Jihomoravském kraji

DSpace Repository

Language: English čeština 

Kartografická vizualizace dostupnosti biopotravin živočišného původu v Jihomoravském kraji

Show simple item record

dc.contributor.advisor Lukášková, Eva
dc.contributor.author Kunzová, Zuzana
dc.date.accessioned 2016-11-28T11:43:41Z
dc.date.available 2016-11-28T11:43:41Z
dc.date.issued 2016-02-05
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/38538
dc.description.abstract Bakalářská práce řeší problematiku dostupnosti biopotravin živočišného původu v Jihomoravském kraji se zaměřením na konkrétní obchodní sítě. Teoretická část bakalářské práce je zaměřena zejména na kartografickou vizualizaci dostupnosti biopotravin živočišného původu v Jihomoravském kraji a biopotravinami samotnými. V úvodní kapitole je popsána potravinová bezpečnost, její faktory a determinanty, ale také ohrožení potravinové dostupnosti. V další kapitole jsou detailně popsány biopotraviny, jejich značení, výhody a nevýhody. Jako poslední téma teoretické části je uvedena kartografická vizualizace, její definice a využití v praxi. Praktická část je věnována karto-grafické vizualizaci dostupnosti biopotravin živočišného původu v maloobchodních sítích v Jihomoravském kraji.
dc.format 59 s. (68 561 znaků)
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Kartografická vizualizace cs
dc.subject biopotraviny cs
dc.subject potravinová bezpečnost cs
dc.subject Cartographic Visualization en
dc.subject organic food en
dc.subject food safety en
dc.title Kartografická vizualizace dostupnosti biopotravin živočišného původu v Jihomoravském kraji
dc.title.alternative Cartographic Visualization of Availability of Animal Origin Organic Food in the South Moravian Region
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Hoke, Eva
dc.date.accepted 2016-06-08
dc.description.abstract-translated The bachelor thesis solves problems of availability of animal origin organic food in the South Moravian Region focusing on specific retails. The theoretical part is focused mainly on the cartographic visualization of availability of animal origin organic food in the South Moravian Region and organic food itself. In the first chapter the food safety is described, its factors and determinants, but also a threat of food availability. In the next chapter organic food, its parking and labelling, advantages and disadvantages are described. The least topic of the theoretical part is about catographic visualization of availability of animal origin organic food in the retail in the South Moravian Region.
dc.description.department Ústav environmentální bezpečnosti
dc.thesis.degree-discipline Řízení environmentálních rizik cs
dc.thesis.degree-discipline Environmental Risk Management en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Bezpečnost společnosti cs
dc.thesis.degree-program Security of Society en
dc.identifier.stag 43752
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2016-05-05
local.subject geografie maloobchodu cs
local.subject maloobchod cs
local.subject biopotraviny cs
local.subject Morava jižní (Česko cs
local.subject potraviny živočišného původu cs
local.subject geography of retail trade en
local.subject retail trade en
local.subject biofood en
local.subject Moravia, Southern (Czechia) en
local.subject food of animal origin en


Files in this item

Files Size Format View Description
kunzová_2016_dp.pdf 1.852Mb PDF View/Open None
kunzová_2016_op.pdf 165.9Kb PDF View/Open None
kunzová_2016_vp.pdf 73.41Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account