dc.contributor.advisor |
Lukášková, Eva
|
|
dc.contributor.author |
Kunzová, Zuzana
|
|
dc.date.accessioned |
2016-11-28T11:43:41Z |
|
dc.date.available |
2016-11-28T11:43:41Z |
|
dc.date.issued |
2016-02-05 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/38538
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce řeší problematiku dostupnosti biopotravin živočišného původu v Jihomoravském kraji se zaměřením na konkrétní obchodní sítě. Teoretická část bakalářské práce je zaměřena zejména na kartografickou vizualizaci dostupnosti biopotravin živočišného původu v Jihomoravském kraji a biopotravinami samotnými. V úvodní kapitole je popsána potravinová bezpečnost, její faktory a determinanty, ale také ohrožení potravinové dostupnosti. V další kapitole jsou detailně popsány biopotraviny, jejich značení, výhody a nevýhody. Jako poslední téma teoretické části je uvedena kartografická vizualizace, její definice a využití v praxi. Praktická část je věnována karto-grafické vizualizaci dostupnosti biopotravin živočišného původu v maloobchodních sítích v Jihomoravském kraji. |
|
dc.format |
59 s. (68 561 znaků) |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Kartografická vizualizace
|
cs |
dc.subject |
biopotraviny
|
cs |
dc.subject |
potravinová bezpečnost
|
cs |
dc.subject |
Cartographic Visualization
|
en |
dc.subject |
organic food
|
en |
dc.subject |
food safety
|
en |
dc.title |
Kartografická vizualizace dostupnosti biopotravin živočišného původu v Jihomoravském kraji |
|
dc.title.alternative |
Cartographic Visualization of Availability of Animal Origin Organic Food in the South Moravian Region |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Hoke, Eva |
|
dc.date.accepted |
2016-06-08 |
|
dc.description.abstract-translated |
The bachelor thesis solves problems of availability of animal origin organic food in the South Moravian Region focusing on specific retails. The theoretical part is focused mainly on the cartographic visualization of availability of animal origin organic food in the South Moravian Region and organic food itself. In the first chapter the food safety is described, its factors and determinants, but also a threat of food availability. In the next chapter organic food, its parking and labelling, advantages and disadvantages are described. The least topic of the theoretical part is about catographic visualization of availability of animal origin organic food in the retail in the South Moravian Region. |
|
dc.description.department |
Ústav environmentální bezpečnosti |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Řízení environmentálních rizik |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Environmental Risk Management |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Bezpečnost společnosti |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Security of Society |
en |
dc.identifier.stag |
43752
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2016-05-05 |
|
local.subject |
geografie maloobchodu
|
cs |
local.subject |
maloobchod
|
cs |
local.subject |
biopotraviny
|
cs |
local.subject |
Morava jižní (Česko
|
cs |
local.subject |
potraviny živočišného původu
|
cs |
local.subject |
geography of retail trade
|
en |
local.subject |
retail trade
|
en |
local.subject |
biofood
|
en |
local.subject |
Moravia, Southern (Czechia)
|
en |
local.subject |
food of animal origin
|
en |