Projekt zákaznicky řízené organizace zaměřené na výrobu potravin

DSpace Repository

Language: English čeština 

Projekt zákaznicky řízené organizace zaměřené na výrobu potravin

Show simple item record

dc.contributor.advisor Briš, Petr
dc.contributor.author Soukup, Radek
dc.date.accessioned 2010-07-15T05:04:08Z
dc.date.issued 2007-05-03
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/3833
dc.description.abstract Práce se zabývá problémem zákaznicky řízené organizace zaměřené na výrobu potravin. V úvodní části jsou zmíněny základní pojmy týkající se problematiky řízení jakosti, škůdců v potravinách, HACCP analýzy, normy ISO 22000 a Dobré výrobní praxe. Část druhá je věnována představení firmy Nestlé, s.r.o., a závodu ZORA Olomouc a dále analýze stížností zákazníků na kontaminaci čokoládových tabulek škůdci. Ve třetí části jsou navrhována opatření na eliminaci škůdců v potravinách. cs
dc.format 91s., 4 s. tab., 2 s. obr.př. cs
dc.format.extent 1565724 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 03.05.2027
dc.subject Jakost cs
dc.subject kvalita cs
dc.subject zákazník cs
dc.subject škůdce cs
dc.subject DDD cs
dc.subject zavíječ cs
dc.subject eliminace cs
dc.subject bezpečnost potravin cs
dc.subject ISO 22000 cs
dc.subject HACCP cs
dc.subject GMP cs
dc.subject ZORA cs
dc.subject dobrá výrobní praxe cs
dc.subject riziko cs
dc.subject kontrola cs
dc.subject čokoláda cs
dc.subject systém cs
dc.subject proces cs
dc.subject monitoring cs
dc.subject charakteristika cs
dc.subject Quality en
dc.subject customer en
dc.subject pest en
dc.subject DDD en
dc.subject plodia interpunctella en
dc.subject elimination en
dc.subject food safety en
dc.subject ISO 22000 en
dc.subject HACCP en
dc.subject GMP en
dc.subject ZORA factory en
dc.subject risk en
dc.subject control en
dc.subject chocolate bar en
dc.subject system en
dc.subject process en
dc.subject monitoring en
dc.subject charakteristics en
dc.title Projekt zákaznicky řízené organizace zaměřené na výrobu potravin cs
dc.title.alternative The project of the customer oriented organization specialized in food production en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Navrátilová, Helena
dc.date.accepted 2007-05-29
dc.date.vskp-available 2027-05-03
dc.description.abstract-translated This thesis deals with the problematic of customer oriented organization specialized in food production. The first (theoretical) part hereof focuses on basic terminology related to quality manage-ment, food pests, HACCP analysis, ISO 22000 and GMP. The second (practical) part hereof then aims at the companies Nestle and ZORA Olomouc and its introduction is followed by the customer complaint chocolate bar pest contamina-tion analysis. In the third part hereof the suggestions how to eliminate the complaints of customers are given. en
dc.description.department Ústav průmyslového inženýrství a informačních systémů cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/177 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Průmyslové inženýrství cs
dc.thesis.degree-discipline Industrial Engineering en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and management en
dc.identifier.stag 5479
dc.date.assigned 2007-03-05
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
soukup_2007_dp.pdfBlocked 1.493Mb PDF View/Open
soukup_2007_vp.pdf 108.7Kb PDF View/Open
soukup_2007_op.pdf 156.9Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account