Projekt zvýšení konkurenceschopnosti ve vybraném hotelu
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Tučková, Zuzana
|
|
dc.contributor.author |
Holubcová, Kamila
|
|
dc.date.accessioned |
2016-11-28T11:43:06Z |
|
dc.date.available |
2016-11-28T11:43:06Z |
|
dc.date.issued |
2016-02-15 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/38159
|
|
dc.description.abstract |
Tato diplomová práce se zabývá vytvořením projektu pro zvýšení konkurenceschopnosti hotelu AGH v Rožnově pod Radhoštěm. Práce je rozdělena na část teoretickou, praktickou a projektovou. Obsahem teoretické části je shrnutí poznatků z oblasti hotelnictví, služeb, konkurence a analytických metod použitých v práci. Praktická část je zaměřena na zjištění současného stavu hotelu pomocí analýzy nástrojů marketingové mixu, Porterovy analýzy, SWOT analýzy a analýzy konkurence, dále doplněna o metody sběru dat. Na základě provedených analýz a získaných informací, je vypracován projekt zvýšení konkurenceschopnosti hotelu. Na závěr je projekt podroben časové, nákladové a rizikové analýze. |
|
dc.format |
104 s. (185 286) |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
konkurenceschopnost
|
cs |
dc.subject |
hotel
|
cs |
dc.subject |
služby
|
cs |
dc.subject |
kvalita
|
cs |
dc.subject |
projekt
|
cs |
dc.subject |
analýza konkurence
|
cs |
dc.subject |
competitiveness
|
en |
dc.subject |
hotel
|
en |
dc.subject |
services
|
en |
dc.subject |
quality
|
en |
dc.subject |
project
|
en |
dc.subject |
competition analysis
|
en |
dc.title |
Projekt zvýšení konkurenceschopnosti ve vybraném hotelu |
|
dc.title.alternative |
The Project of Increase the Competitiveness of the Selected Hotel |
|
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Šindler, Jaroslav |
|
dc.date.accepted |
2016-05-26 |
|
dc.description.abstract-translated |
This thesis deals with creating a project to increase competitiveness of AGH hotel in Rožnov pod Radhoštěm. The thesis is divided into theoretical and practical part and project. The theoretical part is a summary of knowledge from the sphere of hospitality, services, competition and the analytical methods used in the thesis. The practical part is focused on the current state of the hotel using the tools of marketing mix analysis, Porter's analysis, SWOT analysis and competition analysis, completed by data collection methods. The project increasing the competitiveness of the hotel is made on the basis of created analysis and obtained information. At the end the project is subdued to time, cost and risk analysis. |
|
dc.description.department |
Ústav podnikové ekonomiky |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Podniková ekonomika, specializace Ekonomika cestovního ruchu |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Business Administration |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
|
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
43078
|
|
utb.result.grade |
D |
|
dc.date.submitted |
2016-04-18 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account