dc.contributor.advisor |
Hajný, Petr
|
|
dc.contributor.author |
Krejčí, Michaela
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-15T04:03:12Z |
|
dc.date.available |
2010-07-15T04:03:12Z |
|
dc.date.issued |
2007-06-04 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/3708
|
|
dc.description.abstract |
V mé bakalářské práci jsem se zaměřila na konkurenceschopnost pensionu Sirius na Vyškovsku. Pokusila jsem se nejprve teoreticky objasnit jednotlivé pojmy, které s tímto tématem souvisí a poté jsem se zaměřila na detailnější prozkoumání postavení pensionu Sirius mezi ostatními hotely či pensiony na Vyškovském okrese. V závěru práce jsem se snažila vyslovit doporučení, která by byla pro pension prospěšná a přinesla by mu lepší postavení na konkurenčním trhu. |
cs |
dc.format |
62 s., 6 s. obr.příloh |
cs |
dc.format.extent |
1055869 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
hotel
|
cs |
dc.subject |
pension
|
cs |
dc.subject |
marketing služeb
|
cs |
dc.subject |
konkurenceschopnost
|
cs |
dc.subject |
hotel
|
en |
dc.subject |
bed & breakfast
|
en |
dc.subject |
service marketing
|
en |
dc.subject |
competitiveness
|
en |
dc.title |
Konkurenceschopnost v oboru hotelnictví |
cs |
dc.title.alternative |
Competitiveness in the hotel industry |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Hajná, Libuše |
|
dc.date.accepted |
2007-06-27 |
|
dc.description.abstract-translated |
In my bachelor's dissertation, I have focused my attention to the competitiveness of the Sirius Bed & Breakfast in the Vyškov region. First, I tried to theoretically define the individual terms relating to this topic and afterwards I carried out detailed research into the situation of the Sirius Bed & Breakfast among other hotels or bed & breakfast inns in the district of Vyškov. In conclusion, I tried to make certain recommendations which would be advantageous for this family run bed & breakfast and improve its competitive market positions |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
5236
|
|
dc.date.assigned |
2007-01-08 |
|
utb.result.grade |
A |
|