Uplatnění mléka a mléčných výrobků při výživě adolescentů

DSpace Repository

Language: English čeština 

Uplatnění mléka a mléčných výrobků při výživě adolescentů

Show simple item record

dc.contributor.advisor Matějíčková, Radmila
dc.contributor.author Tesařová, Klára
dc.date.accessioned 2010-07-15T03:59:05Z
dc.date.available 2010-07-15T03:59:05Z
dc.date.issued 2009-06-04
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/3695
dc.description.abstract Ve své bakalářské práci jsem zjišťovala uplatnění mléka a mléčných výrobků při výživě adolescentů. Teoretická část je zaměřena na charakteristiku a složení mléka, mléko a mléčné výrobky ve výživě, a na stravování dané cílové skupiny. V praktické části bylo realizováno dotazníkové šetření zaměřené na mléko a mléčné výrobky ve výživě adolescentů. Šetření bylo provedeno celkem u 100 osob ve věku od 15 do 18 let. Data byla zpracována a následně prezentována pomocí tabulek a obrázků. cs
dc.format 58s.,5s.obr.příloh cs
dc.format.extent 404185 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject mléko cs
dc.subject adolescenti cs
dc.subject výživa cs
dc.subject milk en
dc.subject adolescents en
dc.subject nutrition en
dc.title Uplatnění mléka a mléčných výrobků při výživě adolescentů cs
dc.title.alternative Milk and diary products in adolescent nutrition en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Matějíček, Jindřich
dc.date.accepted 2007-06-27
dc.description.abstract-translated In my bachelor's thesis I tried to find using of milk and diary products in adolescent nutrition. The theoretical part of my thesis is focused on the characteristics and the make-up of milk and diary products with respect to nutrition and feeding in a given target group. In the practical part of my thesis a survey which was focused on milk and milk products in adolescent nutrition was carried out. 100 people between 15 and 18 years of age respectively were questioned. The results were put together and subsequently presented by means of graphs and charts. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 5228
dc.date.assigned 2007-01-08
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
tesařová_2007_bp.pdf 394.7Kb PDF View/Open
tesařová_2007_vp.doc 51Kb Microsoft Word View/Open
tesařová_2007_op.doc 50.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account