Uplatnění mléka a mléčných výrobků při výživě adolescentů
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Matějíčková, Radmila
|
|
dc.contributor.author |
Tesařová, Klára
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-15T03:59:05Z |
|
dc.date.available |
2010-07-15T03:59:05Z |
|
dc.date.issued |
2009-06-04 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/3695
|
|
dc.description.abstract |
Ve své bakalářské práci jsem zjišťovala uplatnění mléka a mléčných výrobků při výživě adolescentů. Teoretická část je zaměřena na charakteristiku a složení mléka, mléko a mléčné výrobky ve výživě, a na stravování dané cílové skupiny. V praktické části bylo realizováno dotazníkové šetření zaměřené na mléko a mléčné výrobky ve výživě adolescentů. Šetření bylo provedeno celkem u 100 osob ve věku od 15 do 18 let. Data byla zpracována a následně prezentována pomocí tabulek a obrázků. |
cs |
dc.format |
58s.,5s.obr.příloh |
cs |
dc.format.extent |
404185 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
mléko
|
cs |
dc.subject |
adolescenti
|
cs |
dc.subject |
výživa
|
cs |
dc.subject |
milk
|
en |
dc.subject |
adolescents
|
en |
dc.subject |
nutrition
|
en |
dc.title |
Uplatnění mléka a mléčných výrobků při výživě adolescentů |
cs |
dc.title.alternative |
Milk and diary products in adolescent nutrition |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Matějíček, Jindřich |
|
dc.date.accepted |
2007-06-27 |
|
dc.description.abstract-translated |
In my bachelor's thesis I tried to find using of milk and diary products in adolescent nutrition. The theoretical part of my thesis is focused on the characteristics and the make-up of milk and diary products with respect to nutrition and feeding in a given target group. In the practical part of my thesis a survey which was focused on milk and milk products in adolescent nutrition was carried out. 100 people between 15 and 18 years of age respectively were questioned. The results were put together and subsequently presented by means of graphs and charts. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
5228
|
|
dc.date.assigned |
2007-01-08 |
|
utb.result.grade |
A |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account