dc.contributor.advisor |
Kafka, Stanislav
|
|
dc.contributor.author |
Dítková, Veronika
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-15T02:29:45Z |
|
dc.date.available |
2010-07-15T02:29:45Z |
|
dc.date.issued |
2009-06-04 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/3458
|
|
dc.description.abstract |
Tato práce pojednává o přídatných látkách pro potraviny a krmiva ze skupiny dusíkatých heterocyklických sloučenin. V úvodní části jsou probrány základní pojmy vyskytující se v této problematice. Druhá část práce pojednává o konkrétních sloučeninách. U každé z přídatných látek je uveden chemický název. Látka je charakterizována z obecného hlediska a je uvedeno její použití. |
cs |
dc.format |
46 s |
cs |
dc.format.extent |
1123350 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Dusíkaté heterocyklické sloučeniny
|
cs |
dc.subject |
aditiva pro potraviny
|
cs |
dc.subject |
aditiva pro krmiva
|
cs |
dc.subject |
Nitrogen-containing Heterocycles Compounds
|
en |
dc.subject |
Additives for Food
|
en |
dc.subject |
Additives for Fodder
|
en |
dc.title |
Dusíkaté heterocyklické sloučeniny využívané a potenciálně využitelné jako aditiva do potravin a krmiv |
cs |
dc.title.alternative |
Nitrogen-containing Heterocycles Compounds used and potentially used as Additives for Food and Fodder |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Klásek, Antonín |
|
dc.date.accepted |
2007-06-20 |
|
dc.description.abstract-translated |
This essay deals with Additives for Food and Fodder numbered among the Group of Nitrogen-containing Heterocycles Compounds. In the introductory part, basic concepts of this issue are explicated. The second part discussed about individual compounds. Chemical name is given by each compound. Additives are characterized from general aspects and the use of them is given. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
5266
|
|
dc.date.assigned |
2007-01-08 |
|
utb.result.grade |
B |
|