Možnosti zajištění stravování v krizové situaci ve Veselí nad Moravou

DSpace Repository

Language: English čeština 

Možnosti zajištění stravování v krizové situaci ve Veselí nad Moravou

Show simple item record

dc.contributor.advisor Lukášková, Eva
dc.contributor.author Horecká, Lenka
dc.date.accessioned 2015-07-24T12:50:10Z
dc.date.available 2015-07-24T12:50:10Z
dc.date.issued 2015-02-06
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/34317
dc.description.abstract Obsahem bakalářské práce je problematika zabezpečení stravování v obci Veselí nad Moravou. První část, teoretická, definuje pojmy týkající se krizové situace, krizového řízení, stravování obyvatelstva a metodiku práce. Druhá část, praktická, zahrnuje možná rizika v obci a možnosti zajištění stravy pro obyvatelstvo, na kterou navazují metody analýzy rizik. Podle aplikovaných metod se stanoví, co je potřebné změnit nebo zdokonalit, aby se minimalizoval vznik krizové situace. S tím souvisí případné návrhy a doporučení. Cílem práce bude na základě analýzy rizik pro Veselí nad Moravou navrhnout možné varianty stravování v krizových situacích.
dc.format 54
dc.format.extent 2021090
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject krizová situace cs
dc.subject obyvatelstvo cs
dc.subject možnosti stravování cs
dc.subject analýza rizik cs
dc.subject crisis situation en
dc.subject people en
dc.subject catering opportunities en
dc.subject risk analysis en
dc.title Možnosti zajištění stravování v krizové situaci ve Veselí nad Moravou
dc.title.alternative The Possibilities of Ensuring Catering in the Crisis Situation in Veselí nad Moravou
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Tomek, Miroslav
dc.date.accepted 2015-06-16
dc.description.abstract-translated The contents of this bachelor's thesis are problems of ensuring catering in the village Veselí nad Moravou. The first part, theoretical one, defines the terms conected with crisis situation, crisis management, public catering and essay´s methodology. The second part, practical one, includes potential risks in the village and food provide for population followed with risk analysis methods. According to applied methods is determined what is necessary to change or improve to minimize the formation of crisis situation. Possible suggestions and recommendation are connested with this. The aim of this thesis is a suggestion of some ways of catering in crisis situations with using crisis analysis in Veselí nad Moravou.
dc.description.department Ústav krizového řízení
dc.thesis.degree-discipline Ovládání rizik cs
dc.thesis.degree-discipline Risk Control en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Procesní inženýrství cs
dc.thesis.degree-program Process engineering en
dc.identifier.stag 40467
utb.result.grade D
dc.date.submitted 2015-05-13
local.subject krizové situace cs
local.subject nouzové stravování cs
local.subject stravování cs
local.subject obyvatelstvo cs
local.subject Veselí nad Moravou (Česko cs
local.subject crisis situations en
local.subject emergency catering en
local.subject food en
local.subject eating en
local.subject population en
local.subject Veselí nad Moravou en


Files in this item

Files Size Format View
horecká_2015_dp.pdf 1.927Mb PDF View/Open
horecká_2015_vp.pdf 45.32Kb PDF View/Open
horecká_2015_op.pdf 118.7Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account