dc.contributor.advisor |
Krejčí, Petr
|
|
dc.contributor.author |
Stehlík, Milan
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-15T01:59:42Z |
|
dc.date.available |
2010-07-15T01:59:42Z |
|
dc.date.issued |
2007-06-04 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/3382
|
|
dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce má za úkol analyzovat silné a slabé stránky, příležitosti a hrozby vybraných konkurenčních hotelů z regionu Znojemska. V teoretické části jsou objasněny pojmy související se SWOT analýzou, definice služeb a marketingem cestovního ruchu, včetně nových trendů v této oblasti. V praktické části je provedena SWOT analýza na základě vyplněných dotazníků od managementu daných hotelů a je provedeno jejich srovnání a doporučení pro každý z nich. V praktické části je také návrh projektu na hotel, jenž by obstojně konkuroval skutečným hotelům. |
cs |
dc.format |
63 s., 14 s. obr. příloh |
cs |
dc.format.extent |
1347868 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Pouze v rámci univerzity |
|
dc.subject |
hotel
|
cs |
dc.subject |
cestovní ruch
|
cs |
dc.subject |
služba
|
cs |
dc.subject |
marketing
|
cs |
dc.subject |
SWOT analýza
|
cs |
dc.subject |
hotel
|
en |
dc.subject |
tourism
|
en |
dc.subject |
service
|
en |
dc.subject |
marketing
|
en |
dc.subject |
SWOT analysis
|
en |
dc.title |
SWOT analýza vybraných konkurenčních hotelů |
cs |
dc.title.alternative |
SWOT analysis of the selected competitive hotels |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Grussová, Anna |
|
dc.date.accepted |
2007-06-28 |
|
dc.description.abstract-translated |
This Bachelor thesis has to analyze strengths and weaknesses, opportunities and threats of selected competitive hotels from Znojmo's region. In the theoretical part are explained concepts related with SWOT analysis, definition of the services and tourism, including new trends in this section. In the practical part is made SWOT analysis on the base of filled in answer sheets from management of the selected hotels and they have been sorted by score and there has been given recommendation for each of them too. In the practical part is also a project of a hotel that would compete to the real hotels. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
5244
|
|
dc.date.assigned |
2007-01-08 |
|
utb.result.grade |
A |
|