SWOT analýza vybraných konkurenčních hotelů

DSpace Repository

Language: English čeština 

SWOT analýza vybraných konkurenčních hotelů

Show simple item record

dc.contributor.advisor Krejčí, Petr
dc.contributor.author Stehlík, Milan
dc.date.accessioned 2010-07-15T01:59:42Z
dc.date.available 2010-07-15T01:59:42Z
dc.date.issued 2007-06-04
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/3382
dc.description.abstract Tato bakalářská práce má za úkol analyzovat silné a slabé stránky, příležitosti a hrozby vybraných konkurenčních hotelů z regionu Znojemska. V teoretické části jsou objasněny pojmy související se SWOT analýzou, definice služeb a marketingem cestovního ruchu, včetně nových trendů v této oblasti. V praktické části je provedena SWOT analýza na základě vyplněných dotazníků od managementu daných hotelů a je provedeno jejich srovnání a doporučení pro každý z nich. V praktické části je také návrh projektu na hotel, jenž by obstojně konkuroval skutečným hotelům. cs
dc.format 63 s., 14 s. obr. příloh cs
dc.format.extent 1347868 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Pouze v rámci univerzity
dc.subject hotel cs
dc.subject cestovní ruch cs
dc.subject služba cs
dc.subject marketing cs
dc.subject SWOT analýza cs
dc.subject hotel en
dc.subject tourism en
dc.subject service en
dc.subject marketing en
dc.subject SWOT analysis en
dc.title SWOT analýza vybraných konkurenčních hotelů cs
dc.title.alternative SWOT analysis of the selected competitive hotels en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Grussová, Anna
dc.date.accepted 2007-06-28
dc.description.abstract-translated This Bachelor thesis has to analyze strengths and weaknesses, opportunities and threats of selected competitive hotels from Znojmo's region. In the theoretical part are explained concepts related with SWOT analysis, definition of the services and tourism, including new trends in this section. In the practical part is made SWOT analysis on the base of filled in answer sheets from management of the selected hotels and they have been sorted by score and there has been given recommendation for each of them too. In the practical part is also a project of a hotel that would compete to the real hotels. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 5244
dc.date.assigned 2007-01-08
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
stehlík_2007_bp.pdfBlocked 1.285Mb PDF View/Open
stehlík_2007_vp.doc 38.5Kb Microsoft Word View/Open
stehlík_2007_op.doc 46.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account