Faktory ovlivňující dekarboxylázovou aktivitu vybraných bakteriálních kontaminant piva
Show full item record
No preview available
Title:
|
Faktory ovlivňující dekarboxylázovou aktivitu vybraných bakteriálních kontaminant piva |
Author: |
Mahovská, Iveta
|
Advisor: |
Lorencová, Eva
|
Abstract:
|
Tato diplomová práce se zabývá vybranými faktory, které ovlivňují dekarboxylázovou aktivitu bakterií mléčného kvašení, izolovaných jako kontaminanty z procesu výroby piva. V rámci praktické části této práce byl uskutečněn skríning produkce biogenních aminů (BA) u kmenů Lactobacillus brevis a Lb. plantarum za podmínek in vitro. U kmene Lb. brevis RIBM 2-20 byla navíc sledována kinetika produkce BA. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/31999
|
Date:
|
2015-02-02 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav technologie potravin |
Discipline:
|
Technologie potravin |
Grade for thesis and defense:
|
A
38536
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account