Projekt zavedení systému odměňování pracovníků v podniku KAZETO, spol. s r.o. s využitím konceptu ekonomické přidané hodnoty.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Projekt zavedení systému odměňování pracovníků v podniku KAZETO, spol. s r.o. s využitím konceptu ekonomické přidané hodnoty.

Show full item record

No preview available
Title: Projekt zavedení systému odměňování pracovníků v podniku KAZETO, spol. s r.o. s využitím konceptu ekonomické přidané hodnoty.
Author: Schotliová, Lenka
Advisor: Pavelková, Drahomíra
Abstract: Předmětem této diplomové práce je navrhnout systém odměňování pracovníků ve firmě KAZETO, spol. s r. o. využívající koncept ekonomické přidané hodnoty. Práce se skládá ze dvou částí. Teoretická část se zabývá odměňováním pracovníků. Jsou zde popsány cíle odměňování, prvky odměňování a mzdové formy. Další část teoretické části zpracovává teoretické poznatky vztahující se k problematice ekonomické přidané hodnoty a jejího využití. Zvláštní pozornost je věnována využití EVA pro odměňování pracovníků. V praktické části je po krátkém představení společnosti KAZETO, spol. s r. o. popsán současný stav v oblasti odměňování této firmy. Následně je analyzována vhodnost využití konceptu EVA pro odměňování v daném podniku. Na závěr je navržen projekt využití EVA jako nástroje odměňování, včetně analýzy rizik spojených s daným projektem.
URI: http://hdl.handle.net/10563/3131
Date: 2007-05-04
Availability: Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 04.05.2027
Department: Ústav financí a účetnictví
Discipline: Finance
Grade for thesis and defense: B 6500


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
schotliová_2007_dp.pdfBlocked 3.676Mb PDF View/Open
schotliová_2007_vp.doc 53.5Kb Microsoft Word View/Open
schotliová_2007_op.doc 1.450Mb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account