Projekt zvýšení obsazenosti Pivovaru, restaurace, penzionu a hotelu ČERNÝ OREL v Kroměříži zavedením wellness procedur

DSpace Repository

Language: English čeština 

Projekt zvýšení obsazenosti Pivovaru, restaurace, penzionu a hotelu ČERNÝ OREL v Kroměříži zavedením wellness procedur

Show simple item record

dc.contributor.advisor Kozák, Vratislav
dc.contributor.author Danielová, Dagmar
dc.date.accessioned 2013-10-10T19:57:57Z
dc.date.available 2013-10-10T19:57:57Z
dc.date.issued 2013-02-22
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/23688
dc.description.abstract Diplomová práce má za úkol zhodnotit možnost zvýšení obsazenosti Pivovaru, restaurace a penzionu ČERNÝ OREL v Kroměříži. V teoretické části je popisována oblast cestovního ruchu, wellness a nástroje marketingového mixu služeb. Praktická část je zaměřena na popis marketingových služeb Pivovaru, restaurace a penzionu ČERNÝ OREL, analýzu kon-kurence a analýzu konkurence se zaměřením na wellness služby. Analytická část dále po-suzuje žádanost hotelů s wellness zázemím metodou dotazníkového šetření a řízeného roz-hovoru. Projektová část vychází z praktické (analytické) části, na základě níž je stanoveno řešení vedoucí ke zvýšení obsazenosti hotelu. cs
dc.format 126 s. cs
dc.format.extent 3965938 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject cestovní ruch cs
dc.subject wellness cs
dc.subject obsazenost hotelu cs
dc.subject tourism en
dc.subject wellness en
dc.subject hotel occupancy en
dc.title Projekt zvýšení obsazenosti Pivovaru, restaurace, penzionu a hotelu ČERNÝ OREL v Kroměříži zavedením wellness procedur cs
dc.title.alternative The Project Increased Occupancy Pivovar, restaurace a penzion ČERNÝ OREL in Kroměříž Introduction of Spa Treatments en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Klimecký, Robert
dc.date.accepted 2013-05-28
dc.description.abstract-translated The Master thesis valorizes possibities of increasing of availability in brewery, restaurant and pension ČERNÝ OREL in Kromeriz. In Theoretical part is described area of tourism, wellness and tools of marketing mix of service. Analytical part is focus on describing of marketing services of brewery, restaurant, hotel and pension ČERNÝ OREL, analysis of competition and analysis of competion with concetrating on wellness service. Analytical part assesses desirability of hotels with wellness facilities by method of questionnaire sur-vey and guided interview. The project part comes out from analytical part, because on their bases is build up results leading to increasing of hotel's desirability en
dc.description.department Ústav managementu a marketingu cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/175 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Management a marketing cs
dc.thesis.degree-discipline Management and Marketing en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and Management en
dc.identifier.stag 29669
utb.result.grade D
dc.date.submitted 2013-05-02


Files in this item

Files Size Format View
danielová_2013_dp.pdf 3.782Mb PDF View/Open
danielová_2013_vp.doc 128.5Kb Microsoft Word View/Open
danielová_2013_op.pdf 1.046Mb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account