Analýza kulinářství v minipivovaru Černý orel v Kroměříži
Show full item record
No preview available
Title:
|
Analýza kulinářství v minipivovaru Černý orel v Kroměříži |
Author: |
Jančíková, Natálie
|
Advisor: |
Kozák, Vratislav
|
Abstract:
|
Tématem mé bakalářské práce je pivovarské kulinářství. V práci je popsána historie výroby piva jak ve světě, tak v České republice, druhy piv a výroba piva, suroviny potřebné k výrobě piva. A dále co jsou to minipivovary, jak pivo správně servírovat a s čím. Výsledkem mé bakalářské práce je analýza aktuální situace v oblasti kulinářství v minipivovaru Černý orel. Následuje doporučení na zlepšení kulinářských aktivit včetně nákladové a rizikové analýzy. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/23428
|
Date:
|
2012-04-02 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav managementu a marketingu |
Discipline:
|
Management a ekonomika |
Grade for thesis and defense:
|
E
24228
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account