Analýza kulinářství v minipivovaru Černý orel v Kroměříži

DSpace Repository

Language: English čeština 

Analýza kulinářství v minipivovaru Černý orel v Kroměříži

Show full item record

No preview available
Title: Analýza kulinářství v minipivovaru Černý orel v Kroměříži
Author: Jančíková, Natálie
Advisor: Kozák, Vratislav
Abstract: Tématem mé bakalářské práce je pivovarské kulinářství. V práci je popsána historie výroby piva jak ve světě, tak v České republice, druhy piv a výroba piva, suroviny potřebné k výrobě piva. A dále co jsou to minipivovary, jak pivo správně servírovat a s čím. Výsledkem mé bakalářské práce je analýza aktuální situace v oblasti kulinářství v minipivovaru Černý orel. Následuje doporučení na zlepšení kulinářských aktivit včetně nákladové a rizikové analýzy.
URI: http://hdl.handle.net/10563/23428
Date: 2012-04-02
Availability: Bez omezení
Department: Ústav managementu a marketingu
Discipline: Management a ekonomika
Grade for thesis and defense: E 24228


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
jančíková_2012_bp.pdf 2.545Mb PDF View/Open
jančíková_2012_vp.doc 64.5Kb Microsoft Word View/Open
jančíková_2012_op.doc 72.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account