Transepidermální ztráta vody a bariérová funkce kůže

DSpace Repository

Language: English čeština 

Transepidermální ztráta vody a bariérová funkce kůže

Show simple item record

dc.contributor.advisor Pavlačková, Jana
dc.contributor.author Kracíková, Anna
dc.date.accessioned 2013-10-09T17:47:27Z
dc.date.available 2013-10-09T17:47:27Z
dc.date.issued 2012-02-24
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/23378
dc.description.abstract Práce popisuje stavbu kůže a její funkce. Důraz je kladen na její ochranné bariérové vlastnosti a mechanismy. Podrobně je rozebrána problematika transepidermální ztráty vody jako primárního ukazatele bariérové funkce kůže. cs
dc.format 40 s. (47 736) cs
dc.format.extent 1781050 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject kůže cs
dc.subject funkce cs
dc.subject bariéra cs
dc.subject TEWL cs
dc.subject NMF cs
dc.subject skin en
dc.subject functions en
dc.subject barrier en
dc.subject TEWL en
dc.subject NMF en
dc.title Transepidermální ztráta vody a bariérová funkce kůže cs
dc.title.alternative Transepidermal Water Loss and the Barrier Function of Skin en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Vltavská, Pavlína
dc.date.accepted 2012-06-12
dc.description.abstract-translated This work describes the construction of the skin and its functions. Emphasis is placed on the protective properties of the barrier and mechanisms. The issue of transepidermal water loss as the primary indicator of skin barrier function is analyzed. en
dc.description.department Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/145 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Economics of Fat, Cosmetics and Production Detergent en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 25841
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2012-05-21


Files in this item

Files Size Format View
kracíková_2012_bp.pdf 1.698Mb PDF View/Open
kracíková_2012_vp.doc 93.5Kb Microsoft Word View/Open
kracíková_2012_op.doc 94Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account