Analýza vybraných faktorů ovlivňujících konkurenceschopnost podniku
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Konečný, Jiří
|
|
dc.contributor.author |
Šimíková, Romana
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-09T11:21:25Z |
|
dc.date.available |
2013-10-09T11:21:25Z |
|
dc.date.issued |
2011-12-15 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/23128
|
|
dc.description.abstract |
Tématem bakalářské práce je analýza vybraných faktorů ovlivňujících konkurenceschopnost podniku GASTRO CZECH s.r.o. Práce je rozdělena do dvou částí. V první teoretické části je objasněna základní terminologie z oblasti konkurenceschopnosti. Na základě lite-rárních poznatků jsou zde teoreticky popsány analýzy, které jsou prakticky provedeny v druhé části práce. V praktické části je představena společnost a jsou provedeny analýzy její konkurenceschopnosti. Na základě zjištěných dat jsou společnosti navržena opatření, která by jí mohla pomoci ke zvýšení konkurenceschopnosti na trhu. |
cs |
dc.format |
67 |
cs |
dc.format.extent |
1360357 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
konkurenceschopnost
|
cs |
dc.subject |
SWOT analýza
|
cs |
dc.subject |
Porterova analýza
|
cs |
dc.subject |
benchmarking
|
cs |
dc.subject |
competitiveness
|
en |
dc.subject |
SWOT analysis
|
en |
dc.subject |
Porter's five forces analysis
|
en |
dc.subject |
benchmarking
|
en |
dc.title |
Analýza vybraných faktorů ovlivňujících konkurenceschopnost podniku |
cs |
dc.title.alternative |
Analysis of Selected Factors Influencing Business Competitiveness |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Tomaštík, Marek |
|
dc.date.accepted |
2012-06-06 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of my bachelor's thesis is to analyse selected factors that influence competitiveness of company GASTRO CZECH s.r.o. The thesis is divided into two parts. First part puts emphasis on basic terminology used in the area of competitiveness and description of essential theories used for competitiveness analysis. This theoretical knowledge is then used in practice when analysing competitive factors of selected company. Based on data calculated specific suggestions are proposed in order to help the company increase its com-petitiveness on the market. |
en |
dc.description.department |
Ústav logistiky |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/106
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Logistika a management |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Logistics and Management |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
27217
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2012-05-07 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account