Browsing Ústav technologie potravin by Subject "antioxidant activity"
-
Konečná, Veronika
(Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2017-02-03)
-
Martináková, Lucie
(Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2022-12-31)
-
Volaříková, Eva
(Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2018-02-02)
-
Haranovska, Viktoriia
(Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2020-02-17)
-
Tomášková, Lenka
(Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2022-12-31)
-
Hladůvková, Dita
(Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2013-01-16)
-
Velková, Gabriela
(Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2014-01-10)
-
Ščurková, Adriana
(Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2017-02-03)
-
Faltýnková, Martina
(Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2014-01-10)
-
Tureček, Ondřej
(Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2021-12-31)
-
Vítková, Klára
(Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2020-12-31)
-
Dokládalová, Kateřina
(Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2021-12-31)
-
Nenutilová, Hana
(Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2012-02-01)
-
Zemánková, Denisa
(Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2017-02-03)
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Community
My Account