Výživa při prevenci kardiovaskulárních onemocnění
Show full item record
No preview available
Title:
|
Výživa při prevenci kardiovaskulárních onemocnění |
Author: |
Sedláčková, Libuše
|
Advisor: |
Velichová, Helena
|
Abstract:
|
Bakalářská práce je zaměřena na problematiku související s výživou při prevenci kardiovaskulárních onemocnění. Definuje kardiovaskulární onemocnění (onemocnění srdce a cév) a zabývá se rizikovými faktory, které se podílejí na vzniku těchto onemocnění nebo zhoršují jejich průběh. V práci jsou také uvedena výživová doporučení a dietní opatření v rámci primární a sekundární prevence kardiovaskulárních chorob. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/18422
|
Date:
|
2011-05-30 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Discipline:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Grade for thesis and defense:
|
A
21818
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account